geng bas sekolah

Monday, December 17, 2012

rojak perasaan.


Assalamualaikum.

harini jiwa teramatlah gundah gulana. tengahari tadi called mak, dengan niat nak sembang panjang sebab sabtu call mak kejap je gara2 event silat yang alhamdulillah dah berakhir. so mak angkat call dengan nada eksaited mengalahkan berita thailand menang mengalahkan malaysia, eh hehe. *sentap makkk*

ok proceed, patutlah mak eksaited kemain, rupanya tiga beranak tu which are bapak, abang and of course mak, tengah shopping sakan and have lunch together gether while aku dekat sini rasa nak hentak kepala berjuta kali ke dinding2 berdekatan *sentap kuasa dua*

we had a very long conversation, dan akhirnya aku redha dengan ketentuan Ilahi yang masih belum mahukan aku berjimba bersama family. tapi mak janji study week nanti akan kidnap aku dari cengkaman kesengsaraan utp. hehe we're planning for a short holiday before exam week, as usual lah. cadang nak pi cameron je pun. but still, precious gila since aku dah tak tertahan tahan dah rindu neh. *sentap mulai reda*

so aku ada another one week yang membunuh before study week yang lima hari cuma tu, tolak holiday jadi tiga lah kot. then final exam sampai 2jan. then cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! 4 months break, tak cukup tak cukup tapi alhamdulillah lepas 5sem duduk bertapa kat utp, ada jugak cuti panjang sikit. banyak plan dok berkhemah dalam kepala dah ni. tak sabar tak sabar tak sabar *nada lisa surihani istabul aku datang*

by then, semoga Allah permudahkan another 2 tests dan 2 projects, amin.

sekian toceh!


4 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

crazee la u chopu.. tersentap sentap i baca ! :P hahah sehat ?

cik chopu said...

neo: haha jangan lah sentap pulak neo, den sorang sentap cukup la. alhamdulillah sihat :)

syakey said...

hahaha. memang dok bayang sungguh nada lisa surihani tu!! >.<

weiii cuti 4bulan? fuhhhhh bestnyaaaa! haaa takpa mas, berhempas memelus lah dulu, lepastu cuti heaven lama sangat aaaa


;D

cik chopu said...

syakey: haha nak tunggu saat2 heaven tu rasa macam berjuta batu lagi jauhnya.