geng bas sekolah

Monday, December 24, 2012

melangkah sampai lelah.

Assalamualaikum.

ada tiga hari lagi untuk final exam. persediaan? oh man, parah sangat dah ni. 50% pun tak lepas lagi. hopefully otak tak delete lagi kandungan ilmiah yang aku sedut minggu2 lepas untuk test and projek. dah dua tiga hari takde kelas, dua tiga hari dok rilek projek semua dah setel, test semua dah setel, bajet final exam sebulan kemudian, memang nak suruh download otak baru ke apa.

Ok, so I'm having precious time bersama keluarga terchenta 4 hari ni. unfortunately trip to cameron was cancelled sebab bapak busy, abang busy, semua takleh cuti. sobssssss (tangkap leleh gua gini). tapi takpe, sebab perut aku di-treat dengan layanan superb oleh seisi keluarga. hehe semua macam set dalam minda, my ecstasy adalah segala macam makanan especially hasil air tangan mak :) so setakat cameron highland tu, kacang je nak padam dari memori, hidang nasik lemak sepinggan terus lupa. haha lepas ni nasik lemak boleh lah masuk dalam akta dadah merbahaya hingga boleh mengakibatkan lupusnya ingatan. puiiiii !

maka esok ---> back to reality :'(

lima paper untuk ditumpaskan. 2 januari, tunggu lah aku lompat tinggi tinggi pada hari kejadian. sekian, toceh! and selamat berperang tuan rumah !

lokasi kejadian: UIA



3 comments:

penunggu blogger said...

ahha. jangan risau. inshaaAllah nanti bila nak exam memang meningkat peratus tu. good luck wehh! go go! bekalan jangan lupa.

fyi, belog aku tu tak tahu silap tang mana sampai tak boleh komen. ahah. takpelah. apa pun thanks sebab kau sudi jenguk aku kat situ ;)

D-SIM said...

good luck. mohon 4leper

cik chopu said...

wany: ya, betul cakap kau tu. ooh so takleh nak comment la ni, okay then.

dsim: thanks yaww. amin.