geng bas sekolah

Wednesday, January 2, 2013

not-so-sweet semester, adios!

ASSALAMUALAIKUM


tumpang katil rumet yang dah tinggalkan aku dari semalam, sob sob sob.
pejam celik pejam celik dah nak sampai last paper semester ni - fuh ayat cliche gila, aku tau tu. barang semua dah pack (hehe nampak kan atas ni) sebab petang ni, (now dah 2jan kan) after habis paper terus off to guabatu. back to the real home. duduk sini bukanlah takde suasana homely, tapi yeah takde family di sisi means perasaan rumahku syurgaku tu tak berapa nak menjadi sangat. especially sebab takde masakan mak yang bikin jatuh ayaq liuq. setakat menatap lauk kafe hari hari, muak gila. haha muak muak pun makan tak miss jugak en.

cuti new year adalah sangat tak produktif. gara-gara terlebih tidur, maka sepanjang hari aku jadi ngantuk yang amat sangat. mata bengkak macam orang tak cukup tidur. aku boleh adapt lagi kalau tak tidur seharian daripada terlebih tidur. seksa weh sanubari.

now the only time bila ngantuk dah hilang, dah fresh, study habis habisan. hihi ai tulis blog ni sebab nak prevent ngantuk la ni. gila apa nak tidur lagi dua tiga round. memang jadi zombi la aku esok. okay that's all. adios semester yang membunuh. adios utp. till we meet again may nanti ya. biar ai berjimba habis habisan baru yu panggil ai balik okay. sekian toceh!

4 comments:

Shazwani Ramly said...

phewww. dh nk balik rumahhh. best best.

syakey said...

selamat bercuti weiii! jelly ni jelly!! ahaha

belon said...

eh? dah habis sem? hamboiii. orang tengah final ni. grrr

cik chopu said...

shazwani: tak terkata nikmatnya :D

syakey: hehe jangan jelly jelly, syakey tak lama nak grad dah, ai lagi jelly.

belon: you too, jangan jelly jelly, ngeh ngeh ngeh