geng bas sekolah

Tuesday, November 13, 2012

seronok ke tak seronok?

Assalamualaikum.

semester ni seronok sebab: banyak gila cuti ! *syik asyik asyik, asyik asyiknya bercinta balik rumah*
semester ni tak seronok sebab: esaimen satu demi satu jatuh atas kepala, jalan senget taktau nak kata apa.

benda yang paling ohsem semester ni adalah cuti yang berduyun-duyun. lebih ohsem sebab mak suruh balik tiap kali cuti. ya, memang ada udang di sebalik mi. kalau tak, takkan mak sanggup sponsor duit tiket yang langsung tak murah tu. tapi mak perlukan dreba, aku perlukan masakan mak. takpe, win win situation. I rela jadi dreba u yang setia mak, walaupun mak tau kan, anak dara mak ni memang malas nak drive. ihikks.

and guess what? me and le rakans-rakans jalan jalan ke zoo taiping ahad lepas. ramai orang tanya, kenapa zoo? sebab cameea tak pernah gi zoo sepanjang 19 tahun hidup! hehe that's why. mulanya ni plan suaida and cameea sebab KONONNYA dey'all tak balik rumah cuti seminggu. nak mengubat hati nan lara gitu. at last semua nak balik pulak so plan diawalkan sebab pegi dua orang mana syiokk. aku takde mana syiokk. kan? hehe. cameea meroyan macam apa, well orang tak pernah pegi zoo, kita kena paham. ngeh3.

theme: leopard print *as requested by the soooo excited cameea* ngeh ngeh. banyak budak sekolah, and they called us sakai sebab overeksaited. free free kena luku dengan ticer dia, padan muka. hihi ni macam berdiri ikut ketinggian en. RAF-CAMEEA-SUAIDA-CHOPU

jalan jam dan saya bosan, maka saya disturb lah bu'supir tersebut. fakta: 5 eksiden otw balik dari taiping, hujan lebat sangat, sebab tu jam *sob sob sob* T-T
and now dah balik rumah, jadilah saya bu' supir yang berjaya, hantar mak sana sini sana sini. dan tolong tolong berdoa moga moga terlahirnya perasaan ikhlas dan tawaduk untuk aku jengah esaimen apa yang ada untuk diberesin. kalau tak, balik utp tak tidur malamlah gamaknya.

sekian toceh!

4 comments:

D-SIM said...

jauh jalan -.-'

cik chopu said...

dsim: ngeh ngeh, sekali sekala jenjalan, apa salahnya jauh sikit.

░♥si lampu neon♥░ said...

muke tapir,gajah,dan rimaunye mana ??

cik chopu said...

neo: hehe banyak sgt kalau nk pos sini. semua natang dalam zoo tu ada