geng bas sekolah

Tuesday, April 17, 2012

testsss


assalamualaikum.

pagi ni macam biasa aku pergi interview coding. everything went well tapi aku tetap tak puas hati sebab mr hoang sokmo datang lambat dan buat aku ternanti-nanti. gara-gara dia aku dah korbankan banyak masa berharga. haih tensi aku cenggini. nasib baik dia kasik markah yang memuaskan hati dengan fakta jawapan aku semuanya bikin jiwa gundah gulana. hihi ali ketok kedai mas (arigatougozaimasu) !

petang pun macam biasa rajinkan diri menapak ke kelas programming walaupun masa2 sebegitu hanya layak dipenuhi dengan aktiviti seperti tidur, baring atau lelapkan mata. ngeh ngeh ampun sir, saya bukan tak suka kelas sir, tapi masa tu mata memang berat tahap letak maskara 3kilo. saya ingat mampu la nak alah bisa tegal biasa, tapi malangnya saya kalah jua pada syaiton durjana. lelap seminit dua je sir, ampun ya.

esok dua paper menanti untuk diperangi. 10am-12pm, 12pm-2pm. timing tak boleh kejam lagi lah kan. venue dah lah berbatu batu jauhnya antara dua test tu. IBIS at MPH , lepas tu nak kena marathon pikul ilmu calculus ke test room blok n. oo mak ai, memang aku superman mampu terbang laju laju.

ok lah, stop nagging dan moh tidur. well biasalah mata ni kalau esok exam, dia memang berat macam tak tidur seminggu. stay strong ya jiwa. lusa kita balik rumah. kita rest cukup2 ya. until then, pandai pandai toughkan jiwa raga.

sekian toceh!

4 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hidup penuh ujian hahhaa

D-SIM said...

goodluck, all the best~

Asma :D said...

Tga exam ke?

cik chopu said...

sbs: huuu tau takpe. sabar je lah

asma: aah test 2 tak habis lagi. 2 minggu lagi nak final dah