geng bas sekolah

Thursday, April 12, 2012

\o/

Assalamualaikum :)

ngee dah happy sikit. stress dah mula pergi sikit sikit. walaupun esok dua esaimen nak kena submit, esok jugak ada kuiz, esok jugak ada test, aku masih mampu senyum senyum atas katil. pasaipa? pasai semalam mak bapak kita datang mai jenguk kita ~ tak sia sia tangisan aku sampai bengkak mata bila call mak kemarin. mok pok, saya sangat mencintai kalian <3 depa bawak sopping bekalan makanan pasal aku sokmo mengadu kelaparan. ngeh ngeh bapak macam nak perli je suruh beli stok banyak2. anak dara sapa lah kuat makan ni kan. uhuk batuk sakan ~

maka macam biasa, wajiblah mak bawak sardin febret den sebagai santapan sebelum berperang dengan final exam few weeks dari sekarang. pejam celik, nak masuk degree dah aku wehh. adohh habis final exam, cuti barang seminggu, dah sambung degree dah. well macam biasa, bukan aku nak kutuk, tapi utp memang kedekut cuti.

itu saja, adios ma lapopos. ada kelas pukul 3 ~~


6 comments:

syakey said...

slamat bertaronggg weh. slamat bertarong dengan stok2 bekalan makanan tu jugak! :P

cik chopu said...

syakey: haha trimas trimas. setakat bekalan makanan tu, sekali jeling pun tewas! haha

Mai-Yu said...

untunglah parents dtg utp.
a ah pjm celik dh nk degree dah kita kan?
hmm. lps ni ict dn bis dh split dh... sob sob :(

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hai cik chopu sihat ka? lama tak bw kt bloh hang, hehe

D-SIM said...

slmt berfinal :)

cik chopu said...

sbs: alhamdulillah sihat :)

dsim: trimas !