geng bas sekolah

Monday, April 30, 2012

hujung mei.

study week dah bermula !maka mari berjalan jalan ke ipoh menikmati suasana bandar yang menyesakkan dada. 

29.04.2012

penghujung april dihabiskan dengan menghabiskan wang dan masa berpeleseran di bandar ipoh. permulaan hari dengan assessment sport science yang membuat aku terbuntang seketika. jika anda tahu apa itu SEGAK, maka itulah assessment untuk co-q sem ini. sangat menakjubkan. aku kira SEGAK dah jauh ditinggalkan sejak jempol aku tinggalkan. haih.

dengan urat yang masih terkejut gara-gara tak stretching, terus meluru ke ktm batu gajah hantar roomate balik kampung. tukar baju terus di sana dan terus ke jusco ipoh. perut lapar. maka bantai nasik ayam sepinggan. tiket menonton The Avengers pukul 4.40 maka syeda ajak ke jom heboh. itulah first and last aku jejak jom heboh. lepas ni, takkan lagi. bernafas pun susah, air pun mahal, parking pun susah, dan paling extreme ramai sangat artis-wannabe. haih laju laju aku angkat kaki. apa pun tak beli. tapi yang tak tahan, kawan aku kata, 'tu tu kamal adli' dan aku boleh blur tahap apa sebab kamal adli pun aku tak kenal. haih dasar.

balik ke jusco ipoh, jumpa sir nordin. okay yang ni eksaited mengalahkan jumpa iqram dinzly. rupanya sir datang tengok the avengers jugak. try nak usha bini dia tapi tak jumpa pulak. laju pulak sir melarikan diri. ngeh ngeh. after all, cerita tu seronok dan aku dah jatuh cinta dengan ironman. ngeh ngeh.

habis movie terjah jusco pengkalan. lepas sebulan bukak, baru nak terjah. besar memang besar, dan more organized dari jusco ipoh. sebab parking jusco ipoh macam haramm je. ni much better. makan makan then balik. mira macam biasa, wajiblah shopping barang dapur dia tu. hihi.




seronok dan penat. lepas ni hadap buku. lagi seminggu final. sekian toceh ~

3 comments:

MiraSha said...

aishh..patot amek gmbr dgn brg2 skaly..lpe laa plak!! ahahaha

syakey said...

minggu study week mmg wajib lepaslepas tensi jenjalan.

all the best mas. kau boleh!

cik chopu said...

mira: haha kau kalau dah shopping, mana muat gambarnya. haha

syakey: ngeh ngeh betul jugak. sem lepas langkawi, sem ni ipoh je mampu. hihi. thanks syakey :)