geng bas sekolah

Monday, March 5, 2012

hanya fakta.


Fakta 1: semalam birthday cik ketot@najwalatif [bukan nama sebenar] . 
BIRTHDAY GIRL - NAZIHAH HANAFIAH
she turned 19 yesterday
tapi sokmo perasan muda.
May Allah bless you dear. ILOVEYOU :)

Fakta 2: esok test LPC. dan aku masih meronggeng around. moga-moga semua jawapan akan keluar dalam mimpi malam ni. aminn.

Fakta 3: lusa due assignment IBIS. dah siapnya cuma 50%. haha macam mana nak strive for triumph ni kalau kerja pun masih bertangguh.

Fakta 4: lusa balik. dan itulah yang aku nantikan sejak seminggu yang lalu.



4 comments:

KURARIMMBA said...

kau ni asyik test exam test exam.

cik chopu said...

kimahkura: habis aku nak buat macam mana. satu sem 3 bulan lebih je pun. menghadap test exam test exam je lah

SAYA BUKAN SAMDOL said...

happy belated utk kawan hang

all the best for hang punya test

cik chopu said...

sbs: hihi dah habis pun :)