geng bas sekolah

Monday, January 16, 2012

what's in your mind?


sejak aku balik, ya aku dapati aku sangat bersemangat membina lemak sana sini. yang masakan mak, yang masakan sendiri, semuanya balun sampai senak. balas dendam punya pasal dengan episod catu makan di utp few weeks before. rasa macam dah overuse duit belanja, maka kenalah ibrah diri sendiri. catu duit makan. lelah jugak kalau hari hari makan sekali sehari. haru biru pentadbiran perut.

jarang sangat terjah blog cuti ni. blog sendiri pun terbengkalai. ni semua gara-gara amukan crime city. yeahh hari hari hadap game. jejom join mafia di google+. rasa macam kebal gila, padahal cehhhh haram jadahnya kebal, game je pun. bosan hadap crime city, main kamen rider @psp. terbaik fie, sanggup tu cari sampai dapat game kamen rider. kipas susah mati sungguh.

minggu ni bakal menyaksikan aku menjadi dreba mak pagi petang. maka games sekalian, ada masa aku hadap kau lagi. dan kau blog, jangan kecik hati. bukan selalu internet nak laju macam kat rumah. balik utp kang, aku hadap la kau balik. ok? ehehe.



inilah game-nya. hihi.


10 comments:

Amirul Hakim Mohamad said...

main lah top eleven! haha

Liza Razak said...

awak student UTP ek...saya pon..tp zaman 2002..hehe.skrg utp dah cantik..hehe

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hahaha games is the best way to release stress

nobodyperfect said...

ada muka profile akula..meoww..hahaha

cik chopu said...

amirulhakim: haih yang ni pun tak khatam lagi.

cik chopu said...

liza: ohh dah alumni lah ni. hehe yupp dulu ceritanya utp menumpang usm je kan.

cik chopu said...

sbs: betul betul betul. tapi kadang boleh gain stres jugokk. bila kalah memanjang. hehe

cik chopu said...

nobodyperfect: muka profile? errrr, kau sape?

syakey said...

game penghilang stress blajarr :D

cik chopu said...

syakey: yeah tepat sekali