geng bas sekolah

Thursday, December 8, 2011

mak, nak ikut!


minggu lepas balik rumah. aku dikejutkan dengan berita tergempar. tak, tak gempar pun. mak dengan bapak akan cuti cuti di chiangmai TANPA AKU dan fie. ulangan, TANPA AKU dan fie. mulanya AKU DISENARAIKAN sebagai calon yang turut serta. malangnya, pada tarikh yang berkenaan aku sedang study week dan final exam bakal menerjah aku.

dari mood sukaria bertukar ke mood muram durja. sangat mendukacitakan. tapi takpe, bagi chance. fie macam biasa, muka heartless gila. ahh dia memang tak pernah kisah pun. untung la, selalu on vacation sendiri dengan geng dia. aku ni, utp dah la kedekut cuti. time orang lain seronok cuti, kami orang exam. inilah kehidupan. woahhhhh.

minggu depan kanak kanak foundation may dan sept akan dipos ke kem plkn teluk rubiah. wahhh mau bikin apa sana? ofkos lah untuk diseksa dan dipaksa jalani kehidupan ala ala pelatih plkn kan. hmm, diseksa macam kejam sangat je. aku dah meloncat loncat ni. suka sangat kem kem ni. harap harap takde pacat yang meloncat sama.

sekian, toceh!

10 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

takpe, susah dulu dengan exam then reward dgn vacation =D

syakey said...

takpa mas, ini baru di katakan berkorban apaaaa sajaaaaa.

suruh diorang beli buah tangan palinggg best sbg ganti XD

cik violet said...

weyh..same mcm ak..mak aku bru pi vietnam..hoho

cik chopu said...

SBS: ohh harap begitulah. tapi kang cuti sem seminggu je pun~ alahai

cik chopu said...

syakey: haha terbaikkk

cik chopu said...

cik violet: nasib badan kan.

D-SIM said...

hahaha.. samelah kite, kena tinggaaaall jea T.T

cik chopu said...

dsim: haih nasib badan

Cikgu Fikri said...

pergh..
serius dh lama xdtg cni..
sorry cik chopu...
wah, xpewlah..
sabar lah kalau xdpt ikut tu...
hehehe..
eh, cik chopu UTP ae?
sbb aritu ada sorg blogger ni, dia foundation UTP, ktanya dia kena pergi kem plkn... :)

cik chopu said...

cikgu fikri: hmm memang tgh banyakkan bsabar ni. yupyup UTP.