geng bas sekolah

Thursday, December 15, 2011

berputar urat.

dua tiga hari ni tak dapat nak usik sangat blog ni. nak menulis pun macam banyak lagi benda yang lagi penting mintak ditulis. nak taip, lagilah ber-bundle esaimen nak ditaip. alahai, paling syahdu tang nak jana idea. semalam macam nak pos entri tapi tak jadi sebab dah blank sangat sangat. at last, terkubur hasrat.

alhamdulillah sebab semalam marathon siapkan esaimen islamic studies. dah siap tapi nak kena touch up sikit sikit sebelum present esok. hari ni yang sepatutnya free after 1pm tadi dah jadi tak free gara2 class replacement. tapi takpe, penat hari ni untuk minggu depan punya heaven. minggu depan banyak kelas cancel. tapi ada test programming. takpe takpe, all is well :)

dalam busy macam ni, tiba tiba jiwa menggedik merindu insan insan yg dah lama gila tak bersua muka. wahh menggedik jiwa dan raga. rasa nak jumpa semua tapi bukan jasad aku boleh belah2 pun. dan hakikat esok kena pergi kem mematikan segala rasa jiwa.

sekian toceh.

[lalu dengan rindu kita kembali ke dalam dakapan ukhwah]

4 comments:

D-SIM said...

islamic studies pny presentation psal ape ? O.o

cik chopu said...

dsim: kena buat speech review. kena dengar speech dari mana2 speaker, and present pasal video tu la

syakey said...

takpa, esaimen didahulukan, blog biarkannnn :P

cik chopu said...

syakey: hmm memang dh didahulukan pun. hihi