geng bas sekolah

Friday, November 4, 2011

ktm.


duhai ktm:

- cukuplah menipu aku dengan jadual kau yang tak betul.
- aku dah penat dengan speed kuasa siput kau.
- aku kesian dengan kau sebab sering dinaiki manusia tak bertimbang rasa.
- aku benci kau di kala orang balik kerja.
- aircond kau memang dah berzaman tak servis ke?
- aku memang suka tunggu kau lama lama.
- bila kau nak maju ?
- ets pun macam dah nak ikut jejak langkah kau.
- tolong ya, berubah lah sebab aku sangat perlukan kau.
- kalau kau nak tau, ramai lagi yang akan gembira dengan perubahan kau.

8 comments:

FeeL da MorE said...

1st time bace luahan perasaan manusia tuk ktm. hehehe

cik chopu said...

feel; hihi moga moga dia baca.

KURARIMMBA said...

apesal shout box kau ni sat boleh post sat tak boleh? grrrr

D-SIM said...

yeah..ktm dah beli >20 train, dtg sikit demi sikit mulai tahun depan..tapi..train dari china laa..sedangkan train sana pun kena 'call' balik due to circumstances,hahaha nasib laa malaysia :D

cik chopu said...

kimah: entah lah, kadang memang gila pun shoutbox aku tu

cik chopu said...

dsim: haih nampak macam nk kena tukar nama lah KTM nih.

syakey said...

ce kasik uppp bagi macam bullet train dekat jepungg tu. konfem cik chopu naik 24jam. XD

cik chopu said...

syakey; haha tau takpe. balik balik muka den je aa yg naik ktm