geng bas sekolah

Monday, October 24, 2011

macam, entah.


macam bosan
tapi entah tak tau apa nak buat

macam ngantuk
tapi entah tak tau bila nak tidur

macam belambak tugas
tapi entah tak tau bila nak langsai

macam penat
tapi entah tak tau kenapa tak rehat

macam sunyi
tapi entah tak tau siapa nak hibur

macam alien
tapi entah tak tau siapa nak bawak back to normal

macam lapar
tapi entah tak tau apa mau makan

macam malas
tapi entah tak tau apa yang dimalaskan

macam macam
entah apa yang dibebel

8 comments:

syakey said...

ini macam cik chopu, tapi entah macam dia tak brapa nak stabil malam ni, ntahhhhh



:P

KURARIMMBA said...

macam boring,
tapi entah kenapa best pulak layan.

Anonymous said...

nak comment
tapi entah kenapa aku malas nak sign in, dan aku guna anonymous.
-na'dz

cik chopu said...

syakey: macam betul, tapi entah kenapa tak daya nak angguk. haha

cik chopu said...

kurarimba: haha macam takde keje pulak kau rajin membaca

cik chopu said...

nadz: style gila. haha. macam best

Hafiz Ibn Zulkifli Al-Selangor'iyye (ハフィズ) said...

macam macam
tapi (macam) tak faham...~

cik chopu said...

bolis; kau memang. complicated sangat pemikiran