geng bas sekolah

Thursday, October 6, 2011

find x.


result sem satu dah keluar. result sem satu dah keluar. result sem satu dah keluar.

tiga kali jiran sebelah bagitau. pura pura tak dengar. malas nak ambik tau. malas nak bukak lappy. malas nak cucuk wayar. malas nak tekan suis. malas nak tunggu loading. malas nak bukak web utp. malas nak bukak profile. malas nak tekan password. malas nak berdebar. malas nak dup dap dup dap. pendek kata malas.

hmm dalam malas malas laju jugak tangan bergerak nak tengok result.

dah tengok, hmm laju pulak call mak bapak mintak dileteri.

lepas kena leter, hmm hmm hmm laju gila buat homework.

takkan nak bagi pisang berbuah dua kali kan ? yang lepas tu, ok selamat tinggal, yang akan datang, mesti nak lagi cantik kan. ugly duckling pun tak selamanya hodoh.

tak berjodoh dengan Din Lis (dean's list) . apa ya result aku ?
3.0 < x < 3.5 kau agak berapa pointer ? anda tentukan. muahaha.

find x.

13 comments:

KURARIMMBA said...

atas 3.0 ? ok lahhh tuu kakk oiii
:D

cik chopu said...

kurarimba: ya, aku bersyukur tapi next time mestilah nak lebih lagi.

Adibah faizah said...

waa..mas terer tuwww...:)
X is less than 3.5, more than 3.0 :D

SAYA BUKAN SAMDOL said...

3.45?

cik chopu said...

diba: cehh macam tu aku pun boleh jawab. hehe

cik chopu said...

sbs: haha salah salah. sebakul tahniah.

shiera said...

hebat do kau !

anak enMahyat said...

Mas...
ok lettew..huhu
sem 2 kasi 4 flat plak.

syakey said...

okey laaaa inequality 3.0 hingga 3.5. tahniah tahniah. haha

;D

norsafina said...

tahniah :)
doakan aku pulak, dah cuak menanti result kua ni. hehe

cik chopu said...

yett: uhuk uhuk, doakan ya.

cik chopu said...

syakey: den kan tamak. mau lebih mau lebih. hehe thanks

cik chopu said...

fina: boleh punya lah fina! hoyehh