geng bas sekolah

Friday, September 16, 2011

menara jagung lagi.


hoihh rindu gila aweks aweks VHR. well dah rindu kenalah jumpa. dah jumpa kenalah kongsi aneka cerita. dah cerita kenalah saling respon each other. dah respon kenalah saling gelak. well, tadi sesi saling nangis takde. semua tengah mood ceria gembira. lama pulak tak jumpa. weeee

meet syahirah mahyat @ kl central. tunggu dia agak lama ya. memang 7kali jugak la aku tawaf kl central tuh. dengan manusia berasak. line beli tiket bukan main panjang. nasib baik aku hangkut TnG. kalau tak, aku patah balik. takmau lah seksa diri berdiri lama tunggu tiket. sampai je anak encik mahyat, mula la drama tempatan. apelagi, tak segan silu dah lari peluk peluk. hoih malu jugak bila teringat.

meet shira, tya dengan mon @ klcc. woaa serius seronok. makan makan. movie lah yang lawaknya. cerita tak rancang. cerita best ofkos lah penuh kan. cuti umum pulak. so aci redah lah masuk pi tengok CONTAGION. haaa memang tahap membatu lah dalam wayang tu. nak gelak rasa tak lawak, nak nangis rasa tak sedih, nak tutup mata rasa tak seram, nak jerit rasa tak terkejut. haih. bunyi kunyah popcorn je lah. haha.

suppose jalan dengan nazz jugak. tapi selisih kejap, cadang nak jumpa balik. lepas tu jalan jalan, mak call kata dah ada depan klcc. nak tak nak kena menapak keluar, balik rumah. takpe, dah lepas rindu. weee tak payah berasak dalam lrt. seronok seronok.

nah layan gambar. mengantuk sudah. plus, nak kumpul energy marathon kamen rider. weeee :)

. shira . den . tya . mon .

abaikan aksi terlebih happy di atas

double couple. haha.

. mon . yett . shira . [bakal dipos ke mozambique]

tabik hormat

nasi ayam dia seciput je kan. aku pulang dalam kelaparan

megah gila muka masing masing

gambar adalah dikebas dari fesbuk cik syahirah mahyat


6 comments:

Amirul Hakim Mohamad said...

hahaha takpe, balik rumah meh sini akim masak nasi ayam lagi.hehe

anak enMahyat said...

these pictures should credit to me...hehe

nnti jln2 lagi. wee~
syg awak <3

cik chopu said...

amirulhakim: wooaaa berbakat ke masak nasik ayam. kecik tapak tangan, lime pinggan mas tadahkan. haha.

cik chopu said...

yett: oops lupa pulak. hehe pasni aku credit ya. baik, nanti jom pegi pantai. sayang awak juga <3

Ezrin Athirah said...

bestnyaaaaa ;) nak ikuuuuttttt

cik chopu said...

ezrin: haa sila sila sila. ikutlah. wee