geng bas sekolah

Friday, May 6, 2011

sini sini


bukak fb bukak belog, sana sini warga spm 2010 busy hapdet pasal upu. senyum sana sikit, senyum sini sikit, sengih sana sikit, sengih sini sikit, aku serius-ly tumpang gembira atas kegembiraan depa semua. yang tak dapat berita gembira tu, chill lah. rezeki Allah ada di mana-mana. kalau rajin gali cari, tak mustahil pun untuk dapat. bapak den kata, kat mana pun kita, asal nak belajar, pasti berjaya. kalau no1 punya pemalas, takde minat nak belaja, hantar lah pegi oxford pun, mati kutu jugak.

pukul 12 tadi serius berdebar jantung macam nak terkeluar dah. macam budak2 lain, aku tak terkecuali pergi sesak sesakkan diri di web upu. tak letak harapan tinggi, tapi memang luarbiasa dasyat punya debar. haih debaran hari jumaat. berbuih buih baca bismillah moga2 berkat hari jumaat. dah tersembul keluar keputusannya, alhamdulillah aku dilempar ke uiam untuk asasi kejuruteraan dan sains komputer.

lepastu sepantas kilat bukak fesbuk. jadi stalker kelas satu kejap, investigate senyap2 depa yang lain dapat pi mana. huahua. yeah setakat ni yang dah berjaya diselongkar, berbelas jugak la geng sbpij yang lain dapat uia jugak termasuklah syahirah mahyat yang kucintai. haha. gua banyak suka lah.

oke done. nafsu untuk bercerita dah terubat. sekian toceh!

8 comments:

FeeL da MorE said...

congrats cik chopu ! ! !

cik chopu said...

feel: ribuan toceh! :)

Cikgu Fikri said...

wah...
tahniah..
fiq dulu mintak cos asasi ekonomi dan sains pengurusan kat uia..
tapi tak dpt..
tapi ada hikmahnya gak, sebab dapat ipg..
Alhamdulilah... :)

syahirah(: said...

mas. iluv u too.
arap2 kampus nilai tue pndah pj.
together2 la kite.hehe

anis kristal said...

tahniah mas !!! :DD

cik chopu said...

cikgufikri: woaaa tu yang jadi cikgu tu. rezeki ke arah tu kan. hehe thanks

cik chopu said...

syahirah: yeah hope so. tapi kan, aku ada satu lagi masalah. waaaaaaa :(

cik chopu said...

anis: tengs tengs :)