geng bas sekolah

Thursday, May 5, 2011

a.w.a.r.d


*joget joget* *senyum senyum* *sambung joget*

hiyaaa emosi terlebih stabil malam ni setelah seharian emosi terganggu. siapa tak geram bila encik bapa asek mendesak cik anak pegang stereng harihari demi memantopkan gaya panduan. kalau suruh bawak yang auto, kecik tapak tangan nyiru ditadahkan. ini tak, dah lah manual, left hand drive pulak. lemau lemau.

okey, apepun kepada cik feel, thanks yaww! anda sudah bikin hati lara jadi sangat gumbira. tau kenapa? sebab dia dah kasi den satu award. ini dia ~


tapi dah dapat award, ada pulak syaratnya. yeah hidup penuh peraturan. ikut dengan pasrah.

1. Post linking back to the person that gave you the award
[dah buat dah di atas]

2. Share 7 random things about yourself
# manusia planet bumi bukan marikh bukan musytari
# si manis lapanbelas
# harijadi 21mac setiap tahun
# rajin bila disuruh makan
# pemalu -_- lah sangat
# gemar joget joget satu rumah
# start blogging since 2008

3. Award 15 recently discovered blogs
[nak bagi empat sahaja]
anis saadi
syahirah mahyat
fathiah
nor safina

4. Drop them a note and tell them about it
[oke done!]

aku akhiri dengan wabilahitaufik walhidayah, jangan merempit, jangan buat jenayah. sekian toceh!


8 comments:

FeeL da MorE said...

mmg betul betul pantas dan kilat tul budak neh buat. hehehe tq =)

norsafina said...

wah.
aku punya nama adelahh.
haha.thanks mas :)

syahirah(: said...

cess.ptutlah hati riang gumbira je.
dapat award rupenye.
tocheh2.hehe.:))

cik chopu said...

feel: hehe mood teruja macam ni lah

cik chopu said...

fina: yeah memang nama hang. apelagi, sepantas kilat pegi buat entri ni. hehe

cik chopu said...

syahirah: hehe habis takkan nak bermuram durja je sepanjang hari. tak best la kan. welcome :)

anis kristal said...

tenkiu mas ! :D

cik chopu said...

anis: welcome :)