geng bas sekolah

Tuesday, May 3, 2011

mereka yang tegar.

*senyum senyum*

attention attention. sila tengok belah kiri belog den. tengok tengok. aku baru letak satu widget. kalau anda perasan, ada widget commentators tegar aku taruk situ. dan yes aku orang paling teruja sebab berjaya jugak taruk benda tu setelah sekian lama niat terbengkalai. takpe sini aku tunjuk kalau malas nak scroll bawah.

haaaa itu dia. ramai jugak yang peduli tentang blog aku rupanya. waa terharu. terimakasih daun keladi. blog ni yang banyaknya tentang aku je, bajet aku primadona gilaan ramai yang semua orang nak tau pagi pagi aku mandi pukul berapa, makan nasik berapa pinggan sehari. tapi setakat ni belum ada lah para anon yang terjah aku suruh aku gulung tikar dari dunia blog. hehe apa maknanya tu?

sebab mood banyak baik. sebab teruja yang bukan sikit, aku dengan baik hatinya nak tepek blog top 3 komentar yang di atas ni. wee wee depa ni geng geng sbpi jempol. tu yang depa rajin cotcetpotpet kat sini tu :)

yang ni blog anis kristal. yang aku suka tentang blog dia - kemas ; tak banyak widget pelik pelik ; karya seni dia dalam edisi 'perempuan dan' sangat kreatif ; background music tak serabutkan perut aku ; dia pernah tepek blog aku kat blog dia wee wee


yang ni blog fieya. dia ni memang kaki tumblr. blog dia dengan tumblr dia sama cantik sama kemas. tengok tumblr aku, banding dengan tumblr dia, memang macam langit dengan bumi lah. dan lagi aku suka sebab blog dia kemas. banyak jugak info menarik.

last but not least, here come blog syahirah. ni classmate paling gila zaman sekolah. pengawas tapi sama sama buat jahat dengan yang lain. well known as center of the class. blog dia lebih kurang blog aku. banyak hal diri sendiri. paling sadis, setiap kali dia mention nama aku kat blog dia, konfem ada highlight kuning. sebab dulu aku anti gila gila dengan kuning. sekarang dah hilang la satu gila tu.

oke done! sorry girls bertiga, aku tak pandai buat promo, tak pandai nak review blog korang letup letup. anyway thanks so much! nanti aku belanja sky juice. sekian toceh!

14 comments:

anis kristal said...

patot la dari tadi terbatuk batuk je aku kat rumah.haha.anwy..thanks mas :D

cik chopu said...

anis: welcome and thank you rajin komen blog aku :) nanti aku belanja aiskrim mesya :)

Heidi Shafiq said...

wow.. ade pengkomen yg setia.. :)

Adibah faizah said...

Mas..aku komen ni...aiskrim pop satu...hahaha

cik chopu said...

heidi: ha tu lah. terharu terharu. T.T

cik chopu said...

adibah: bereh bereh. nak berapa cakap je, hehe

syahirah(: said...

haha.i like.
lepas nie nak komen banyak2 lah.
sje je highlight kuning.baru terserlah sikit nama kau.hehe

cik chopu said...

syahirah: habis lah. entri lepas lepas ni muka kau je yang komen. hehe. cis cis, gua taksuka kuninglah.

FeeL da MorE said...

tegar tau sy mengomen wlupun name pling last. hihihi. tq =)

cik chopu said...

feel: oke lah tu masuk top 10. actually ada lagi tukang komen yg lagi banyak. tapi sebab depa dah delete account, so terpaksa kecualikan. blog ni pun dah 3tahun. heee. tengs feel

fieya said...

cik chopu yang ayu. hihi

terharu saya :D
lepas ni komen banyakbanyak lagi lah.

thanks mas :)

cik chopu said...

fieya: haha itu bikin aku lagi terharu. welcome and thanks

syakey said...

oyeahh oyeahh nama ada! haha. syakey ni kan?

mau tak komentar tegar. dh lama kot follow blog cik chopu ni,sejakkk azaliii :P

cik chopu said...

syakey: haha yeah. memang lama pun. sejak 2008 eh? wee wee tengs yaww :)