geng bas sekolah

Monday, May 9, 2011

masadepan.


yeah tak lama lagi episod goyang kaki ternak lemak tanam anggur di rumah bakal berakhir. lepasni mula la minggu skema ayam, minggu study, minggu pagi masuk kelas malam belajar macam zaman sekolah. or mungkin lagi pack, entah aku tak tau. orang kata hidup dekat u tak sama macam dekat sekolah. more fun dekat u katanya. berjoget tak sabar den macam ni. [lepas seminggu mula call mak, nak balik nak balik haha]

kena tinggalkan:
# tidur lepas subuh
# masakan mak
# lepak lepak hadap tenet 24/7
# episod malas sedunia

kali ni aku merantau pi perak pulak. zaman asrama tercampak pi negeri sembilan. hoyeh, sesungguhnya bandar sri iskandar sangatlah tak interesting. haih, memang nak suruh belaja. maka lepas ni, takde hangout hangout, takde bergumbira manjang. ahh terpenjara balik.

oke nanti bebel lagi, sekian toceh!


10 comments:

syahirah(: said...

waaa:((
sedey la ni.huhu

haha.selamat merantau ke bndar sri iskandar.
jgn kau bawak balik pakwe name iskandar lak.
haha:))

azalia hjsalleh said...

perak best apa. hihi
mak kita org perak tp x habis pusing satu perak lg

cik chopu said...

syahirah: amboi bukan main lagi hang. mak aku dah pesan awal2 dah. pergi belaja, bukan carik bakal suami. hehe.

cik chopu said...

azalia: perak memang best. tapi sri iskandar tu, err err taktau la tang mana yang best nya

fieya said...

mas gudluck di sana :D

semoga mendapat pengalaman yang best di sana :)

cik chopu said...

fieya: thanks thanks. goodluck untuk kau jugak :)

lost kitty said...

makan tempoyak banyak2

cik chopu said...

lostkitty: tempoyak banyak eh sana.

eiyzniey said...

jgn kol mak..haha

cik chopu said...

eizniey: pagi petang siang malam kol mak nanti. mcm dok asrama dulu ~ wee