geng bas sekolah

Wednesday, March 9, 2011

heartbeat


announcement announcement !

aku dah join heartbeat. sedangkan nuffnang pun aku tak penah join selama nih. ni semua gara-gara nafsu yang mudah terpengaruh dengan duit duitan. eh bukan, hal yang sebenarnya entri cik fieya ni la yang buat den terpengaruh. cis !

cikgu bm kata, sambil menyelam minum air, tak kisah la air masin ke, air payau ke, telan je. so orang nak kasik duit tu, terima je. bukan susah pun en. oh rupanya pasal ni la ramai blogger kaya kaya ya. dulu aku pong heran. haha daripada merapu rapik tak tentu hala, boleh la tolong mak bayar bil elektrik ke, bil internet ke, ye dak ? [hoh bajet boleh kaya raya je en]

sekian announcement, sila la klik link sahabat saya cik fieya tu ya, for more info :) tocheh !

8 comments:

asma :) said...

Aku pun join. Hehe! Jom men clik mengclick.

cik chopu said...

asma: jom jom. aku memang suka

wannurfazrini said...

Heartbeat ape la sgt stakat 4sen/klik. Btter join nuffnang. Kayo woo. Haha

cik chopu said...

wannurfazrini: oh ye eh. aku ni hangat hangat taik ayam sikit bab bab nih. so tak kisah pong. asalkan tak ganggu aku conteng conteng blog nih.

KURARIMMBA said...

macam mana depa nak bg duit tu satni?

cik chopu said...

kura: masuk akaun lah. tapi kau boleh pilih. cuma aku belum buat pilihan.

fyna said...

hehehe...br join gak..
da ade hasil ckit..






jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com

cik chopu said...

fyna: oh yeke. marilah kita sama sama klik mengklik