geng bas sekolah

Thursday, February 17, 2011

rindu rinduan,

tibatiba rindu sekolah. rindu asrama. rindu sbpi jempol *jambul*. rindu 5harun al-rashid [HR]. rindu asrama rabiatul adawiyah. rindu dorm tariq4. rindu dewan makan. rindu kafe sayang selasih. ah semualah rindu. tamak sungguh rindu rinduan ni.

fakta 5hr:

*penaungnya MR KAKARUL NIZAMESSI [bukan nama sebenar]
*dihuni 16teruna 7dara
*minoritinya perempuan, jadi kami sering dibuli
*kelas paling banyak buat jamuan sebab perut semua besar kontena
*agak blacklisted dalam senarai sebab warganya nakal nakal
*bawak beg besar nak hangkut board LK punya pasal
*fly beramai ramai dan kantoi beramai ramai [haih]
*aktiviti harian, rebut newspaper.
*kalau makanan tinggal bawah meja, esoknya jangan harap akan berjumpa
*menangis beramai2 depan bilik GPK merayu cikgu TK kami dipulangkan
*selalu tak puas hati dengan peraturan
*kelas sangat bersepah kerana majoritinya lelaki, so paham paham lah
*kami suka bikin SURPRISE~
*bbq tengah padang sebab takut cikgu komplen kami bising
*almari buku penuh dengan kasut, stokin, selipar, set pingpong dan macam2 lagi
*selalu dapat makanan lebih lebih event [kebulur]
*depan kelas ada meja lepak [tempat bersidai]
*kelas paling jauh dengan bilik guru :)

ni 4hr. ahli lebih sorang.

sekian, tocheh!

2 comments:

Myrul Afiz-iyye said...

Kali ni muka aku nampak muda :)

Pasal perut kontena tu aku rase adelah sorang tu yang kuat sangat makan tapi nak cover perangai katakan satu kelas perut kontena pulak...(hipotesis dan dakwaan yang perlukan penyiasatan berprofil tinggi)

cik chopu said...

bolis: orangtua perasan muda! cis, ni kes nak mengata aku la ni ya. cari gaduh nampak.