geng bas sekolah

Friday, February 11, 2011

iloveyou L



oops salah salah


semalam sangat seronok. L sudah jadi hakmilik beta. malangnya bukan L death note tuh kan. semalam pertama kali drive kereta. baru terkedek kedek nak belajar. orang lain dah pegi drift kat bukit akina dah. maklum la skema sangat haku nih. bila orang suruh test test kat rumah taknak. bajet ikut peraturan sangat je. oh skema skema.

mujur sekali ya abang yang mengajar tu tak miang keladi. i allergic uu makhluk gatal2 ni. kalau tak, aku balik bagitau mak, 'tak reti drive pun tak kisah lah mak'. gila anak mak aku ni. patut la dulu ada cik tutttt jaja nama aku satu sekolah as 'anak mak'. oh kisah lama. dan mujur sekali aku tak tersipu sipu masa memandu. maklumlah, pemalu kan.

fakta: aku akui kata2 fie selama ni, drive sangat memenatkan. patutla dia asek merungut bila aku suruh hantar mana2. ampun bang!

4 comments:

anis kristal said...

hahaha.lawak la mak kau neyh :)

cik chopu said...

anis; oops aku rasa kau kau nak cmmnt entri yg above ni kan. btw, tu la aku pun naik fenin dgn mak aku dua tiga hari ni

natasya eddie said...

hey! lawanye blog ^_^ suka

cik chopu said...

natasya: lawa ? ada rupa anne hathaway kah blog den ni ? hehe tengs yaww !