geng bas sekolah

Monday, February 14, 2011

contest - sukan itu bergaya


ini satu lagi kontes. dah lama kena tag. busy sangat takde masa nak buat *kononnya*. sekarang macam free, ekceli takboleh tidur sebab banyak sangat tidur siang. makanya layan~ oh sebelum terlupa, tengs buat feel yang sudi tag hamba.


maklumat lanjut klik sinisini

so tuan tuan dan puan puan serta encik cik semua, inilah gambar hamba yang tak berapa nak bergaya. sebab aku ni pemalas sikit bab bersokan ni. makanya takde gamba gojes masa tarik tali ke, berenang ke, main kabaddi ke, sori sori. aku bukan atlit yang disegani.

sukan itu bergaya kerana dengan bersukan segala lemak terkumpul dalam badan mampu aku singkirkan tanpa mengeluarkan sesen pun duit poket hamba. yang keluar adalah si peluh bersama lemak lemak yang sekian lama menghuni body i yang tak berapa nak seksi ni. dan lagi bila kau selak paper, tang sukan tu yang banyak gambar aneka gaya. tak payah susah susah masuk studio pakai makeup tebal, pun semua orang dok baca. bergaya kan ? kalau la dulu kecik kecik mak bapak aku paksa jadi atlit, mesti aku dah jadi datuk sekarang, macam nicol david. hoho.

sukan kegemaran : adoi susah sikit ni. aku ni bukan la insan yang suka stick pada satu benda je. suka cuba cuba semua. orang main badminton, nak main badminton. orang main tenis, nak main tenis. orang main bola tampar, nak main bola tampar. orang main basketball, nak main basketball. semualah suka. tapi kalau yang memang selalu main, basketball la. sebab masa dok asrama rajin dok main yang tu je. maklum la, geng2 aku semua jaguhan basketball. aku je yang haremm sikit. dapat shoot sekali pun dah bangga, terus gi telefon mak bagitau satu kampung :)

jadi para atlit sekalian yang aku yakin punya gambar lebih macho dari aku, anda aku tag:


sekian, tocheh!


7 comments:

syahirah(: said...

cess..skali lagi aku ditag..
hehe

cik chopu said...

haha. buat jangan tak buat. bepeluh peluh aku tag kau :)

asma :) said...

Haha, thx tag Mas. Btw, aku benci sukan. So tk kn prnh ade pitcha sukan. Hehe.

syaza nazura. said...

thankyou join yaww, and good luck! :)

cik chopu said...

asma: ala, mesti ada tu terselit mana2

syaza; welcome and thanks

anis kristal said...

thanks mas(: goodluck (:

cik chopu said...

anis: wlcme :) tengs