geng bas sekolah

Saturday, January 22, 2011

mood - happy :)


encik yg bertugas di tempat test computer tadi bikin aku malu saje.
announce nama aku kuat2 bagi satu bilik dengar,
lepas tu tanya aku lagi, 'mas idayu ya ? bukan yg penyanyi tu ke ?'
bang, lempang maukah ?
rupa dalam ic tu, ada rupa penyanyi kah ?
tu monolog dalam hati je rakan2
depan abang tu, tersipu sipu lah aku kan.
tanya aku lagi, 'nyanyi boleh ?'
konfiden je aku geleng lajulaju,
dalam hati, 'apehal pulak takboleh kan, suara terbaik dari bendang!'
ok, memang aku kuat banggadiri lately ni.

dan sekali lagi panggil nama aku,
nak ambik result ni,
satu lagi drama nak kena tempuh ni,
'kalau nak ambik ni, kena nyanyi dulu'
sengih je la aku kan,
gila malu malu malu,
orang belakang pandang je,
haih, susah betul bila gojes sgtt ni. *melampau bukan?*

fakta: aku sudah lulus ! meloncat boleh ?



8 comments:

syahirah(: said...

mas..congrats!!
asal ko x gelek je dpn abg tu..
bkn kite da slalu brlatih ke?
huhu

cik chopu said...

yett; cis. itukan rahasia kita berdua je. mne boleh dedah2 nnti parah. haha. btw, kang terkesima pulak mreka klau ttibe aku bgelek kat situ. aku xnak masuk paper. aww~ haha

syahirah(: said...

ok la tu..tajuk paper: 'MAS IDAYU BERGELEK KERANA LULUS UJIAN KOMPUTER'
haha((:

cik chopu said...

yett; amboi amboi. kau sebulu je ngan abg tu kan, nanti kau. dushdush

syahirah(: said...

haha..mas..tumbuk angin je la ko..huhu:P

cik chopu said...

yett; xpe. kau utang aku. tunggu kita jumpa nnti, hehe

syahirah(: said...

im waiting for u la mas...haha..
i really do miss u a lot girlfriend..hehe

cik chopu said...

yett; jgn lari lak jumpa aku nnti. satu mesia aku keja kau. haha. miss u too lah penguin :)