geng bas sekolah

Monday, January 24, 2011

entri ini berbau ya,


perhatian: entri ni mungkin agak berbau ya, sila tutup hidung. untuk faktor keselamatan, boleh la pakai mask ke ape ke, asal hidung kau selamat ya :)

jadi beginilah ceritanya,

si adik: [leka berbelog]
si abang: [tibatiba menjelma dalam kamar si adik]
si adik: nak ape ?
si abang: [sengih sengih]
si adik: apa ? ganggu betul la. nak apa ? [tak pandang langsung si abang]
si abang: [masih sengih]
si adik: [memandang si abang kerana semakin terganggu]
si abang: proooooot prooooooooot prooooooooot [gelak gelak dan berlalu pergi]
si adik: abang !!!!!!!! [mula jadi hulk]
si abang: [masih gelak gelak dalam biliknya]
si adik: [hanya mampu mengeluh]

begitulah membaranya hati aku mengenangkan abang aku yang, entah taktahu nak tafsirkan dia tu macam mana. makhluk asing mana tah. adoii. 8belas tahun jadi adik dia, makin pelik pulak perangai dia. umur dah nak 2puluh, perangai macam 2belas.

fakta: dua beradik je memang takbest tapi, TWO IS BETTER THAN ONE kan?



8 comments:

Myrul Afiz-iyye said...

aku bersimpati ngan kau...(tengah pakai gas mask dengan supply pure oxygen sekali)...hehe

cik chopu said...

mak aih. macam tu sekali. nasib baik la. aku taknak ada kematian kat sini. mana la tau kotkot sesak nafas nanti. hehe :)

Myrul Afiz-iyye said...

Takpe, nanti aku datang majlis tahlil kau :)

Amirul Hakim Mohamad said...

hahahahahhahahah kejam seh

WANYellαyαli said...

haha. sengal betul la.
kdg2 mmg menyakitkan hati abg kite.
tp dyorg jgk lah yg boleh buat kite tersenyum :D

cik chopu said...

bolis; sampai hati kau doakan aku mati ya. xsempat nak merasa kek cili nanti.

cik chopu said...

akim; ha memang melampau lampau dia punya kejam

cik chopu said...

wany; kalau kadang2 xpela wey. ni MOST OF THE TIME! adoii.