geng bas sekolah

Sunday, August 23, 2009

kawan, aku nak tanya sikit boleh?

rakyat jelata,siapa boleh cerita dekat aku motif orang berkapel? aku dah jalankan survey dekat sekolah. malangnya jawapan mereka semua karut marut belaka. buat aku rasa nak penampar je. ada la satu dua jawapan yang bernas. tu pun still aku takleh terima. sebab macam tak masuk akal je. yang aku boleh terima satu je "dan couple itu adalah pemusnah sebuah persahabatan". entah kenapa aku ambik yang negatif. mungkin kerana aku berotak cathode kot. jadi, siapa yang tau silakan la bagitau aku kawan. aku ada exam lagi dua minggu ni. kalau masuk periksa nanti tak boleh jawab kan ke haru.

5 comments:

AzyanSyh said...

aku rasa org kapel tak cukup kasih syg kot.
ahaha!

maki aku,

cik chopu said...

azyan; ya,aku sokong 200%.

ceritaku MEMORIKU said...

bhahah.
ada ke masok exam.?kalo de masok exm ko pggl aku.aku jwbkan.bhaha
actually nak gelak bace soklan ko.
sokong azyan.bhahah 201%
-na'dz

shahirah said...

kapel?
sumpah geli ngan kamu mcm tu
btol, mcm xcukop kasih sayg je

aku nk ckp mcm ni kt blog aku un xbolh
nnt kawan aku yg kapel bce sure diorg kecik ati

cik chopu said...

nadz; ala,susah aa nk cntact ko jwbkan nnty. klau ko skong dye jgak,mknanya jwpan tu tepat dan tuntas la kan,hee

shahirah; ala,tu pendapat msg2 aa,nk klau ada yg trase,pndai2 la pk utk dri sndri.