geng bas sekolah

Saturday, August 29, 2009

dua hari satu malam

28 ogos 2009

aku pergi giant. dengan tira. dengan nazz. mak aku tak tau. sebab aku mintak izin bapak aku. mak aku takde dekat rumah. tengah hebat bersopping, mak aku call. dah agak mesti mak aku yang call. rupanya suruh aku balik cepat. yelah, siapa nak masak nasi. mak aku kan takde dekat rumah. jadi aku rush balik. dah habis masak nasik. aku jalan dengan tira. dengan nazz jugak. pergi bazar. lagi berapa minit tah nak berbukak masa tu. sopping lagi dekat bazar. laju laju jalan balik takut tak sempat bukak puasa. tak guna punya jam. ingatkan dah dekat sangat waktu berbuka. penat aku rush. berbuka dengan dua orang tanggachi tu kat taman belakang. seronok gila. gelabah gila la diorang suruh aku pakai baju kurung, pakai tudung lawa lawa. padahal rumah aku sendiri. cis, nak bergamba rupanya. padan muka pie. kau memang layak jadi si kameraman. hai mak, mak pun nak posing sama. memang mak borek anak rintik.

hoorey! kenapa aku bersorak? nak kata dapat result gemilang, haiyo result macam @^#&! itu dua tanggachi dapat lesen tido sama aku weyh. gila seronok, berpapan papan coklat cadbury habis. makan sampai lebam. sampai sudah tanggachi dua orang tu tak kasi aku tido. perempuan, lama tak jumpa macam tu la. macam macam umpatan keluar. itu pun kira kurang la sikit. bulan ramadhan weyh, kene kurangkan buat dosa. cis, nazz beriyo tak kasi aku tido. tau tau dia terbongkang dulu. macam alien jatuh ke bumi. aku dengan si tira pulak, kisah hati tak habis habis sampai sahur.

29 ogos 2008

aku dengan tira tak bangun bangun lagi. nazz gelabah gila. mentang2 cukup tido, awal gila bangun on9 myspace. ingatkan bertadarus ke apa ke. ha, mak aku memang pandai bikin surprise. pagi pagi dah ajak pi the curve. haha, terimakasih mak sebab sudi mengajak dua tanggachi tu sekali. hangout dengan kawan, dan emak juga. haha, mak memang the best in the world lah. pie, thanx jadi driver. kau memang baikhati lah lately ni. sopping lagi weyh. gila kentang!


makanan tak habis, pie yang habiskan.

aku memang suka diapit awek cun,haha

si mabuk dan gadis gadisnya, haha

sopping sopping

mak aku cun kan kan kan?

tanggachi ni nama dia nazz, dia gila sikit

tanggachi ni pulak tira. dia pun 2 kali 5 jugak, heee

aku la ni weyh,

mak dan drivernya, haha. itulah broku sayang,pie

hoi bang, xkan nazz kot kakak ipar aku?

mereka ni abang aku kutip kat mana tah.

p/s: mak aku kata, "lain kali kita sopping lagi eh" aku kata, "bereh blako!"

4 comments:

Monkey D Luffy said...

bapak ko pun geleng kepala... manyak duit hangus wei

haha

cik chopu said...

luffy; eh, ni baru duit mak aku. bapak aku punya duit bakal dihanguskan nanti. coming soon,haha

nazz said...

hah, mas. serious, best gilaa doo itu hari. waaaaa, nak ulang balik je. haha. aku bendera putih di jam 4 sudaaa.

cik chopu said...

nazz; ko mmg. menggelabah gila tanak kasi aku tido konon, last2 ko yg go dlu. dh la bercengkerama dgn abg aku. ee,gatal