geng bas sekolah

Saturday, May 2, 2009

bapak,

kenapa bapak aku tibatiba touching aa?
beliau touching dengan siapa pun aku kurang pasti,
tapi disebabkan kelakuan ganjil beliau tu,
cuti aku dah jadi tak best,
asyik bawak diri pergi mengail,
nak je aku fire kawan beliau yang asyik mengajak tu,
bapak aku pun satu,
adekah ikan dan kawan beliau itu lebih penting dari aku sendiri?
mungkin beliau stres,
atau mungkin beliau tak suka dengan keberadaan aku di rumah?
ah,aku suka berfikiran negatif,
mungkin beliau merajuk dengan kami semua,
tapi kenapa?
aku pun kurang pasti,
yang pasti aku dah sediakan satu drama hebat untuk beliau,
cuma belum pasti keberhasilannya,
semoga semuanya berjalan lancar esok,
walaupun aku tau,
aku bukanlah pelakon opera yang pakar membutakan mata penonton,

sukacita dimaklumkan bahawasanya aku dah sediakan hadiah hebat buat ayahanda dan bonda tercinta sempena hari ibu,hari bapa, dan hari jadi mereka yang bakal tiba tidak lama lagi. dek kerana tarikhnya berdekatan, aku menyediakan satu hadiah untuk dua hari penting,jimat sikit,hehe. mungkin itu hadiah buatan tangan aku yang pertama,

3 comments:

Monkey D Luffy said...

hehehe

pujuk2 ler

░♥si lampu neon♥░ said...

kenapa dgn daddy mu itu ..

cik chopu said...

luffy; aha,kes ni dh settle. x sgka cara yg aku guna utk lmbutkan hati bliau brhasil,hehe

lampu neon; ntah aa,aritu tsalah mkn kot,hehe