geng bas sekolah

Tuesday, August 28, 2012

mood raya

Assalamualaikum.

so how's raya? raya still belum habis en. well, parents aku dah dua kali raya dah pun. dey ol dah raya untuk puasa 6 dah pun semalam. why just them meh? aku? aku nak puasa time final exam. baru seronok. dekat rumah makan seenaknya, balik utp puasa lah. kan?

kelmarin pi melawat rakan taulan dan guru guru sbpi jempol. it supposed to be guru-guru tapi apekan daya ticer wahida je yang ada di rumah. lain2 sume kat kampung lagi. sob sob sob. so as usual naik KTM ke seremban dan waiting for ages. biasalah tu, orang tunggu aku, aku tunggu orang. then berayalah di pasaraya sakan sesakan sakannya. azam bawak kereta macam orang gila. serius tak sempat tarik nafas. dan paling terkejut, ameer dah montel. serius terkejut. ngeh ngeh ngeh.

nabil - zatie - yett - alaa' - atya - ticer - eden - fara - ameer - azam - bolis
alaa' dah nak balik jordan 17sept ni. nasib baik sempat jumpa dia. weee serius rindu.

dan semalam pulak, lagilah bertimbun timbun rasa gembira. meet le girls yang kecoh macam apa. drive ke OU, shopping bagai nak gila. ikut nazz punya kepala, memang mengalir macam air duit raya aku. dasar laut sungguh. as usual kalau dah jumpa sembang macam tak heran dah orang keliling nak cakap apa. bukan senang nak jumpa 10 mata en. setahun sekali pun dengan susah payah.

hihi semua dah besar kan? dulu hingusan belaka.
lepas dah naik tercabut kaki berjalan, dah puas sembang, dah kenyang makan, dah habis duit shopping, angkat kaki lah apa lagi. drive ke metropolitan kepong pulokkkk. berpusing pusing pasal salah jalan. alahai dok ligat sembang sampai terlepas simpang. sampai sana makan aiskrim, dan kemudian macam besa laaaaaaaaa, aktiviti wajib, photoshoot lerrr hehehehe.

kalau buat kerja gila, bagi la kat depa ni. yang mustahil pun boleh terjadi.

tiera - mas - alia - nad - nazz [geng gegar library | geng kantin]

le muahx crew :)
nampak sangat alia dengan nazz dah matured gila. aku dengan nad macam errrrr apa kita buat weh kat utp? bila nak matang macam diorang? tiera macam biasa lah, boleh jadi matang boleh jadi gila. siapa kaklong sebenarnya ni? haha. seriously lepas ni memang susah dah nak jumpa masing masing. except for nad, rumet ai, hari hari jumpa. ngeeeee. 

selamat hari raya !

p/s: now perang bermula. final exam nak bunuh aku.





4 comments:

Shazwani Ramly said...

wahhhh. best la dpt jumpa.

cik chopu said...

shazwani: hihi ofkos lerrr

syakey said...

sungguh. jumpa membe lama, smua dah besar dah T__T

tp semua tetap prangai srupa tu jugak. itu yg lawak tu. :D

cik chopu said...

syakey: agak laaa. perangai masing2 tak berubah