geng bas sekolah

Tuesday, May 8, 2012

note.


WELCOME BACK GOOD FEELING :)

satu lagi kertas putih untuk ditumpaskan. esok habis calculus angkat kaki terus. moga moga ETS tak buat hal seperti system down atau apa-apa kes yang bakal mencarik bulu roma aku. berkobar dah ni nak balik. khamis malam insyaAllah berangkat balik rumah mek. ngeee kelantan here I come. bapak seronok lah tu sekarang musim menyandat. yeah boleh makan sotong banyak banyak!

P/S: shoutbox aku dah buang sebab mendatangkan virus bedebah yang bikin blog aku tak boleh dibuka. jika nak jerit, jerit lah di mana yang anda suka. kotak jerit dah takde.


4 comments:

KURARIMMBA said...

tumpang jerit kat sini lah kalau macam tu.
WARGHHHH !!!

WANYellαyαli said...

angkat kaki balik kl terus ke? hehe. ape pun jangan kau gelojoh sangat kau belasah kertas putih tu okay? nanti tersasar. mulakan dengan basmalah ;)

syakey said...

aku jerit sini ajee.


wehh asal mcm kejap je exam nya?? wee. best ahh nk cutisss. esok kasik all out smua. slmt pualng kim salam kelantan ;D

cik chopu said...

kurarimba: apa memekak sini woii ?haha

wany: alhamdulillah dah selamat aku kerjakan kertas putih tu

syakey: ngeh ngeh 3 hari straight, tu pasal kejap. esok balik klate. ngee