geng bas sekolah

Tuesday, May 29, 2012

harini boleh senyum lagi.


assalamualaikum .

dah masuk minggu kedua. 12 weeks to go for final exam. semoga masa tidak berlari terlalu laju sebab lemak aku dah semakin menebal. jadi kerjaya mengejar masa menjadi amat payah. harini warga utp lemah longlai. sebab lutut ketar, esok result keluar. alhamdulillah aku belum nak heart attack lagi. esok time nak bukak prism mulalah nak parkinson segala. ketaq lutut weh. banyak main sem lepas. baru harini nak menyesal. lepuk sekali baru tau.

good news : lusa balik rumah. sebab jumaat cuti. lagipun encik bapa sibuk call kata banyak kenduri nak kena attend. beliau tak larat makan sendirian. well count me in then. aku dah lama tak merasa nasik minyak. kih kih kih. hmm adakah itu bermaksud lemak akan semakin tebal? ehehehe macam aku peduli. 

mas idayu akan mendapat result cemerlang, amin.


3 comments:

MiraSha said...

amboi..mst dpt dean's list nie..untung laaa..mu balek? tatw pn? depa pn balek jgak ke? tggai ak sorg2 ke??

~ Pelaut Rabbani ~ said...

Moga Allah bagi result yg terbaik. :)

cik chopu said...

shamira: thanks mira doakan aku. diorang semua balik tapi mai tak pasti lagi

pelaut rabbani: terima kasih tolong doakan :)