geng bas sekolah

Thursday, January 26, 2012

start.


semester tiga dengan rasminya bermula harini.

punyalah semangat nak attend kelas. setengah jam tunggu, lecturer tak datang. semua angkat kaki. hilang semangat. kelas petang dah macam malas nak datang. kot kot la lecturer tak datang jugak. kot kot la. tapi aku tau kot kot aku tak pernahnya nak jadi nyata. lemah longlai datang kelas. ya, lecturer ada di sana. cuma biasalah, minggu pertama memang penuh dengan boring intro yang sebenarnya tak payah dengar pun takpe tapi semua orang anggap penting. unsur unsur skema masih wujud bilamana aku take note setiap yang ada pada slide. aku memang suka doodle sana sini. mana mungkin aku menganga saje mendengar konon semua boleh masuk kepala. this short-term memory of mine adalah sangat merunsingkan.

hmm bila difikirkan kalau aku balik sini ahad nanti pun takpe. esok sampai ahad dah takde kelas balik. hmm. atau aku patut balik je rumah harini. hmm hmm hmm.

jangan harap.


8 comments:

farhana | selamat said...

balik jelah mas, hehe. act, pelik jugak bila baca entry ni. ingatkan korang cuti sampai 29hb ni. =.='

SAYA BUKAN SAMDOL said...

cepatnya dah start sem.

cik chopu said...

fana: hihi tulah ramai je balik ahad. aku je semangat balik awal2

cik chopu said...

sbs: hmm tu la. cuti berapa hari sangat

D-SIM said...

i've got one week left sblm sem 3, hehehe

cik chopu said...

dsim: untung laa ~

syakey said...

duduk aje bilik diam2. tgk drama ke apa ke. nanti dah busy balik dah :D

cik chopu said...

syakey: haha sinilah donate drama.