geng bas sekolah

Sunday, November 13, 2011

baik aku jangan ada diari.


subuh. bapak mula bising kejut subuh. geliat geliat sikit. bangun. solat. tidur. bapak dah keluar sarapan. tinggal aku dengan mak. bapak balik makan. bapak mandi. [haha keluar makan tak mandi]. bapak kejut mak. mak mandi. mak kejut aku. aku mandi. semua siap. check out. pekena nasik kerabu dengan mak bersama milo tarik dan nescafe tarik. bapak hisap rokok di luar. ish ish ish. bapak pandu kereta. kereta meluncur ke cameron highland. turun beli sayur. seronok. lalu jalan liku liku. tak seronok. pening. tidur. tahu tahu sampai utp. lagi tak seronok. mak dan bapak balik rumah. lagilah tak seronok. kemas kemas kain. homework bertimbun tak siap. arghhhhh. sampai sekarang masih arghhhhh. lepas ni tidur. esok kelas pukul 12. chill sudah.

[kalau aku ada diari, seronok abang aku selongkar]

12 comments:

wannurfazrini said...

hahaha. diari ringkas gila ni . nice kalau terperinci sgt mcm malas nak baca balik

Amirul Hakim Mohamad said...

ahha diari mas smart! comel gitu.haha

KURARIMMBA said...

eh kau ni kejap utp kejap matrik. pelik aku

cik chopu said...

faz: dulu aku ada diari. bila aku bukak balik sekarang, aku rasa macam nak bunuh diri

cik chopu said...

amirulhakim: well, princess diary pun kalah kan. haha

cik chopu said...

kimah: seingat aku lah, aku tak pernah mention matrik pun. kau mimpi apa ni? aku matrik pun tak dapat

Adibah faizah said...

eh sampai utp da.
mngadap buku blik..

cik chopu said...

adibah: haha takde maknanya.

Anonymous said...

tahu dop, aku doh lamo tok make nasi kerabu.
rindu do'oh.
sero nok g kedai cari nasi tu.
aku nak bace diari ko ari2. tao
oke bye, sbb aku tak log in juga
-na'dz

cik chopu said...

nadz: la, maghi la ambo bui kok demo. haha sila sila. kau pun rajin lah mencakar blog kau. boleh aku selalu terjah. ok cik anonadz :)

syakey said...

tak pasal karang ko stress abg ko keje perli je. haha.

huuu, slamat blajar kembali! ;D

cik chopu said...

syakey: haaa tau takpe. dia tu keje nak nganjing orang je. huhu thanks