geng bas sekolah

Saturday, October 15, 2011

rumet .


nadhirah mohd rosdi.

kau dengan baru lepas solatnya, dengan telekung tak cabut, meronta ronta atas katil aku, gelak gelakkan aku, jerit kuat kuat namelist husband-to-be aku lah kononnya [yang kau sendiri listkan], check pipi aku kot kot merah tahan malu, cucuk cucuk pinggang aku, berlakon jadi obor-obor, lepastu dengan sukacitanya nak pasangkan aku dengan encik X as if aku ni esok lusa dah nak berumah tangga, lepas tu galak sangat gelak sampai terhantuk kat dinding. haaaa padan muka. galak sangat kan gelakkan aku.

hai la roomate aku ni.


8 comments:

Amirul Hakim Mohamad said...

eh? sudah ada encik X nampak? haha jeles nih!! :(

cik chopu said...

amirulhakim: haha mana ada. cik rumet saya yg sesuka hatinya nak pasang2kan orang. haih tak berminat pun lah. nak mak carikan. weeee

Amirul Hakim Mohamad said...

haha samalah.nak ibu yang carikan.haha :P

SAYA BUKAN SAMDOL said...

Haha rommies :D

cik chopu said...

amirulhakim: iyelah. bagus bagus. anak ibu :) haha

cik chopu said...

sbs: seronok kan ada rumet sekotak sekatik :D haha

syakey said...

rumet camni ahhh baru best...

detail gila cta, sampai aku terbayang2 haha.

cik chopu said...

syakey: haha lepasni boleh la buat vdeo pulak. haha