geng bas sekolah

Friday, June 17, 2011

dalam pekatnya malam.


assalamualaikum.

aktiviti: tak lain dan tak bukan hadap esaimen yang bertimbun.

current song: big girls don't cry

surprise: esok kuiz pre calculus dan aku sangat tekun menelaah. [hopefully]

pentadbiran perut: sedikit huru hara. makanan bukak puasa dah dihadam dengan jayanya. maka sekarang dah mula lapar balik.

mata: mula kuyu kuyu. [rasa nak stapler dengan kening]

bantal dan katil: mula memanggil manggil.

meja belajar: mula halau halau.

kerusi: semakin tak sedap diduduki.

konklusi: selamat malam. aku nak ke bulan :)

14 comments:

norsafina said...

gudluck for quiz, mas :)

**::CIKNUURUL::** said...

cehhh,memule chronology,agk baik kn,.hehe,.last2,dh nk ke bulan,.gdluck la ye,.

FeeL da MorE said...

hehe gudluck dear. tido jeq laaaa

taqO said...

Hehehe, slamat ngan Kuiz tu k.

ouh, tlg buleh? kim salam ngan sume perabot yg unik tu sume. keh keh :D

cik chopu said...

fina: dah berakhir dah. huh lega ~

cik chopu said...

ciknuurul: hihi kasi surprise lah a bit. hehe

cik chopu said...

feel: hehe dah tidur dengan jayanya pun. dan dah jawab kuiz dengan errrrrr

cik chopu said...

taqo: hahahahahaha LOL. kalau perabot tu sume tiba2 jawab, memang baling kena kat hang. haha.

Azree Suhazree said...

dah start blaja?? beznye.. huks3.

cik chopu said...

suhazree: dah lama dah start. tak lama dah nak test1 dah. laju betul belaja kat sini. baru nak sebulan dah nak masuk chpter 7. penat aku kejar

azalia hjsalleh said...

jauhnya nak pegi sampai ke bulan

cik chopu said...

azalia: hehe expectation smpai bulan, hakikatnya belum tntu smpai bulan kan

Acik said...

Eh, dah lepas midnight! Acik pun nak ke bulan la ...

cik chopu said...

acik: haha silalah sila.