geng bas sekolah

Sunday, January 2, 2011

it's a bohsan sunday, ini hasilnya

ok, tag datang lagi. lama tak main tag tag ni. rindu pulakk, thanks cik wany :)
so here's the Q&A

1. Adakah anda rasa anda HOT?
-eheh, belum capai tahap boiling point lagi. suam suam kuku je lah

2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang?


3. Cerita pasal gambar ini?
- skrg semua gila kamera kan,, so mungkin girl ni pun terjebak sama kott. [guna wallpaper ni dengan hrpan mak aku terbukak hati belikan kamera baru, eheh]

4. Kali terakhir makan piza?
- 8 disember 2010. harijadi icap ouh, bingit pizzahut dengan suara sumbang ktorang

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
- i remember by mocca. tiba2 bru sedar lagu tu sangat bingit dan mnyesakkan belog aku ja

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini?
- cuba pow icecream dari pie, malangnya aku yang dipow

7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
- ayu [dilarang keras bagi bukan family]
- mas [call me this la]
- chopu [pronounce 'kopu' bukan 'copu' PERHATIAN YA!]
- adik [mak bapak panggil]
-mek yu [bila balik kampung la,,]
-mok yu [si kecik kakibuli di klate call me this]
last but not least, GONDOL! ini semua gara2 fb,,ah pigidah! haha

8. Tag lagi 5 orang
- nazz
- alia
- bolis
- mochachee
- wany jugakk, haha

9. Siapa orang no 1 dengan anda?
- kawan, kekasih, bini, busu, along, manis hatiku :))

10. Katakan sesuatu kepada no 5
-trimas daun ketumbar kerana tagg aku, eheh

11. No 3 ada hubungan dengan siapa?
- family tikussss! haha. ampun bolis aka boncitt

12. Bagaimana pula dengan no 2?
- britney spears mesya! hehe kiddin'. dia pun manis hatiku jugakk. she's so in love skang with her identical twin,, kan? hehe

13. Kata-kata cinta kepada no 4
- i love your boxer! haha [aku memang fail subjek cinta ni]

14. Berikan 4 fakta tentang orang yang kamu tag

NAZZ
-suka gedik gedik sama beta
-maha payah dalam hal menghabiskan makanan
-in relationship with her affa
-mengaku busu padahal along,,

ALIA
-ex mrsm balik pulau
-underweight [makan byk sikitt woi]
-in relationship with her syahmeejan
-very talkative ibarat mak nenek kott, haha

BOLIS
-pakar LK
-ayt yg biasa digunakan 'ha padam balik, buat semula!'
-tweety si kepala besar! hehe
-suka makan bateri masa zaman hingusan dulu

MOCHACHEE
-so in love with bara bara people [aka bangla]
-gonna be 16 but lagi matang dari aku
-kawan dari zaman hingusan lagi
-hobinya menipu aku yg mudah tertipu ni

WANY
-beliau yg gatal2 tangan tag aku
-kaki belog jugakk nih,, lagi efisien dari aku lah
-ex smksk [kita dh hbis sekolah kann :)]
-gigi besi! hehe [i'm lovin' it]

sekian rapurapik,

4 comments:

Hafiz Ibn Zulkifli al-Selangor'iyye said...

PERHATIAN KEPADA EMPUNYA BLOG 'KU BERCERITA':

Anda telah melakukan satu tindakan mencemarkan nama baik empunya blog "Devlet-i 'Ilmiyye-i 'Aliyye-i Ilinsa'iyye"(http://ilinsaiyye.blogspot.com). Dan anda telah melakukan satu tindakan provokasi yang tidak berasas. Untuk itu, anda diminta menarik balik kenyataan anda itu dalam tempoh sehingga sepuluh (10) Januari 2011 atau tindakan perundangan akan diambil. Harap maklum.

cik chopu said...

kau serius ke ni amirul? aku bergurau je pun. janganlah emosi sangat. takut pulak aku ni ha,,

WANYellαyαli said...

tq cik chopu sbb sudi amek tag aku.
jgn serik klu ad tag lg utk kau. haha

cik chopu said...

wany; aku okok je.