geng bas sekolah

Wednesday, December 24, 2008

hobi tak rasional

masa senggang aku dipelopori dua aktiviti.10% berfaedah dan selebihnya ERROR!

pertama - makan,eat,'make'[loghat klate] dan melahap tanpa had.tak dapat aku jelaskan kenapa nafsu makan aku terincrease secara mendadak.setelah aku kaji dalamdalam punca utama yang dikesan - kebosanan melampaui batas norma seorang manusia.punca lain - mungkin untuk meningkatkan lagi metabolisme tubuh kott.i'm too fat to be much more fat.tahniah kepada aku.berat aku bertambah lagi.maaf aku tak mampu bersorak keriangan atas kejayaan ini.

kedua - mengahadap si laptop almost setiap masa.ni lagi satu hal.teramat sangat melekakan.bukak web sana.bukak web sini.semua aku nak selongkar.bila bosan,laptop bertukar jadi video game.my laptop my darling.i love u lebih la :)

adalah lebih baik aku rasa JIKA aku selak bukubuku yang selamat abang aku pos ke bilik aku.gila banyak duh.mentang mentang dia suda tamat skola.haih,jangan kata nak selak.tenung pun jarangjarang.ada la sekali.aku rajin siket.bukak la buku add math.gila.apa ni mak?sumpah tak paham.dah la aku si pemalas ke pusat tusen.abang aku sibuk promote tempat dia tusen.pigidah.seumur idup aku, darjah 3 4 je aku tusen.atas reason yang tak munasabah pulak tuh.malas la aku nak menambah akaun simpanan orang lain.lagipun,aku teramat sangat busy.aku kan wakil rakyat.nanti kang tade masa lak nak melawat rakyat jelata.haha.

*p/s - eh,kau ada hobi best tak? kongsila.hehe


tidur lagi best


7 comments:

=) caersyaira (= said...

hobi yg same!haha~
duk uma agk xkeruan!

cik chopu said...

haha.kita geng :)

azyansyahirah said...

hobi aku belajar
kau suka tak?
haha

cik chopu said...

wah.gila rajin.
mereka kata aku rajin belaja juga.
hakikatnya kontra weyh.
haha

sya ZAHARI :) said...

aaa.
kumpul stem,
nk tak?
:DD

shahirah said...

ku cuci toilet smpi bersih
p2 kotorkn balik
nikmat beb!

cik chopu said...

sya; dlu pernah kumpul.
smua jdi hakmilik pi'e skarang.
hobi tu tk jalan.

shahirah; bila aku bsuh tndas,
pi'e org petama yg kotokan.
blum bkesempatan buat bgitu.
mgkin,next time :)