geng bas sekolah

Tuesday, November 18, 2008

ke kota london lagi

pusing pusing dalam bilik tatau mau buat apa. suda busan tahap gaban skodeng awek nih. yeah! aku nampak pen dan kertas. aku rembat la. entah aku punya ke sape tah. aku nak lakar muka kau, aku tak reti. aku nak lakar muka aku, kang dah takde rupa aku kang. senang citer aku bukan reti pun seni lukis melukis nih. makan tido aku pakar la. haha.

jadi aku pun menghunus pen dengan penuh maruah. mula menulis. entah apa yang aku tulis pun aku tatau. asalkan pen berlari laju, aku ikut je la. eh, penat la kejar kau! tangan aku ni laju je kalau dapat pen ngan kertas. kang tak pasal pasal biodata satu family aku tulis. bak kata abang aku kepada kawannya,"adik aku buku teks pun dia salin." adoii.tu dulu la. sekarang aku la si pemalas dalam umah ni. aduhai. aku tetap busan ni.

akhirnya aku ambil keputusan drastik! aku nak pegi kota london kejap. nak jumpa lover aku kat sanalah :) babai semua. flight dah ready dalam igauan tengah hari. mari ke london tanpa passport :) hebat kan aku!

*p/s - aku hanya copy paste apa yang aku merapu dalam buku. ampun nazz! habis buku kau aku conteng. aku ingatkan buku aku. kau tak marah kan kan kan? kita kan saling sayang menyayang. hoho.


-tamat segala busan-

4 comments:

tiera said...

aha
okie
jln leklok gi london eh
aq nk follow ley??

;))

ciKetaMas said...

hehe.bulehbuleh.
x perlu passport k.
hnya msok dlm mmpi aku je

syieda ibrahim said...

mirip aku nie.
suka jugak conteng2.
gile2 conteng.
ntah apa2.
pastu koyak kertas.
buang.

ciKetaMas said...

haha.
kita sehati selimpa la.
bukan seperut je.
:)