geng bas sekolah

Monday, November 17, 2008

hero yang super


.0. Pictures, Images and Photos
korang ingat tak superhero zaman kanak-kanak korang? aku rasa aku ingat lagi kot sikitsikit. duludulu aku gila tengok cerita sailormoon. 'dengan kekuatan bulan akan menghukummu!' haha. best je ayat dia. then, aku banyak berjangkit ngan bro aku. dia tengok masked rider aku tengok masked rider. dia tengok ultraman, ultraman la aku tengok. lagi power rangers, robocorp, baja hitam(entah betul ke nama dia). kalau macam lelaki super ngan lelaki lelabah tu tak payah cakap la. memang ta penah miss. dulu nama orang jahat pun hafal. tapi skang bro aku je yg ingat. aku dah lama lupa. otak penuh karat. tak boleh nak buat ape la. hoho.

aku tanak jadi ultraman sebab dia besar sangat - abes musnah bangunan
aku tanak jadi sailormoon sebab dia overgedik dengan mamoru
aku tanak jadi spiderman sebab aku takut lelabah
aku tanak jadi superman sebab dia pakai baju adik dia - ketat gila
aku tanak jadi baja hitam sebab bila ending je mesti tempat tu meletup - pencemaran udara
aku tanak jadi power rangers sebab aku taktau nak jadi kaler apa.

pendek kata, kalau diberi peluang pun, aku tanak jadi superhero. biarlah aku jadi ordinary person saje.

*p/s - aku terlalu naif dulu sebab percaya cerita superhero. tapi sekarang aku dah matanglah! aku yakin aku mampu terbang! oops :)


akulah hero!


4 comments:

azyansyahirah said...

cicak-man lagi bes.
wakaka

ciKetaMas said...

haha.tanak cicakman.
ta ensem :)

tiera said...

haha
cat women..
tamau gak??
hehe

;))

ciKetaMas said...

catwoman menggatal dgn aku.
tanak aku.hehe