geng bas sekolah

Saturday, November 29, 2008

bila aku buleh kawen ha?

eh.hari hari ade je orang kawen. dengki la pulak aku tengok. aku bila lagi mau kawen? mau tanya bapak aku la bila dia mau kawenkan aku. haha. gila ke ape. kang bapak aku kawenkan betol betol baru la aku menangis tak berlagu. ish. tanak aku. pmr pun belom dapat result. ada hati nak kawen. bukannya zaman nenek aku dulu. 13 taun da kawen. wah. jelitanya nenek aku dulu dulu. haha. tapi tu kisah dulu. sekarang lain. menurut iklan akhbar tuh,

'zaman dah berubah dunia dah maju'

tapi kalau aku tanak kawen buleh tak? eh.aku nak jugak rasa ada anak. maklumla, children lover. mengarut je aku. btul ke ayat tu? bukan animal lover je ke. eh. lantakla. tapi aku ta buleh join persatuan gedik gedik malaysia yang menggedik dengan jejaka jejaka tuh. nampak dek bapak aku, naye. time tu jugak status anak dara aku bertuka jadi bini orang. pergh. pedih siot. korang tak tau betapa tegasnya bapak aku. dulu, makcik aku pun kene paksa kawen sebab diketahui gi dating memalam. tu yang aku taknak terjebak langsung hal kapel kapele nih.

haha. berterima kasih aku kepada bapak aku. di atas ketegasan beliau la aku jadi orang. tak lupa jugak kepada mak aku yang tercinta. bebelannya pun menjadikan aku seorang anak dara yang sedar diri. eh. luahan perasaan ke ni? haha. pape je la. berhenti aku berleter. sekian.


kucingku kawen lari


3 comments:

Princess Azi said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

sng cite..
kawen je..
hahaha...

cik chopu said...

haha.
ta buleh.
muda lagi.haha :)