geng bas sekolah

Wednesday, August 8, 2012

SOS!

pejam celik pejam celik dah nak masuk 20 Ramadhan. dok tengok langit malam malam nampak bulan dari kecik dah makin besor ni dah makin nak kecik balik ni. minggu depan dah start cuti raya. kerja segunung pun tak setel lagi ni. aku dengan ini menyeru untuk mohon bantuan raya. bukan bantuan wang ringgit ke hape, bantu aku setelkan kerja yang menimbun sebelum cuti raya pun aku dah terima kasih sangat. ni tiap malam tawadu' je tidurnya. siang siang pun toksah cerita, lagi tawadu' membuta. 

silakan lah pilih mana mana yang rasa nak hulurkan bantuan dalam to-do-list aku ni:
  • computer organisation test 2 - 9/8/2012
  • interview with Mozambican - 9/8/2012
  • report JPSP for AGM - before 13/8/2012
  • drama final assessment - 14/8/2012
  • structured programming test 1 (postponed) - entah taktau bila sir nak bagi
  • structured programming final assignment - 15/8/2012
  • oil and gas test 2 - 15/8/2012
  • academic writing research paper submission - 17/8/2012
  • dan barulah aku boleh balik rumah dengan nafas sesegar darlie - 17/8/2012 11:30 am
dah pilih? haaa lepas ni boleh lah PM aku kalau nak hulur bantuan. sob sob sob ~~~(T-T)~~~

p/s: tahun ni no baju raya ya.



5 comments:

syakey said...

asala sangat mencabar ni. @_@

all the best lahh dengan semua keje ni. tough sikit okeyy?

bayangkan kemeriahan dan keindahan hari raya bersama kluarga tersayang as tepung penaik smangat ;)

cik chopu said...

syakey: tulah dh akhir sem ni hidup penuh pancaroba betul. tengkiu syakey :) akan dikentalkan jasad ni, insyaAllah. ngeh ngeh tak semangat sgt sbb tak raya kg taun ni :(

Cikgu Fikri said...

cik chopu..
haah..
cikgu isa ajar UTP gak akn?
aritu masa tahun 2010, dia ada buat konsert kt IPG sy..masa tu ada pemain gamelan dr UTP skali.. :)

░♥si lampu neon♥░ said...

i punya list pon panjangggg hahahaha

cik chopu said...

cikgu fikri: yup dia ajar sini. ooh tu mesti team sanggar kirana UTP. dey all ohsemmm gila.

neo: haha well u kan cikgu, ofkos lerr