geng bas sekolah

Friday, August 3, 2012

just graduated :)

Assalamualaikum & Salam Ramadhan

first of all, selamat menyambut ramadhan al mubarak semua. speech yang agak terlewat, dah nak masuk setengah bulan puasa baru terhegeh nak bagi speech ramadhan. ape pun, peruntukkan ramadhan kali ni sebaik mungkin. semoga semua mendapat keampunan dari-Nya. amin.

apa berlaku harini? mustahil la kan aku nak pos kalau takde apa nak cerita. ngeh ngeh. ceritanya, I'm officially graduated! haha grad foundation je, degree baru je nak habis sem 1. alhamdulillah berjaya harungi foundation year dengan jayanya walaupun cgpa takdelah da bomb gila sampai layak nak duduk island hebakkk. takpe, asalkan kita ikhlas berusaha dan yakin, rezeki Allah tu ada di mana mana. rezeki Allah tu kan muncul dari arah yg tak kita sangka-sangka :)

semoga lebih berjaya batch mates, classmates, housemates, roomates and mates mates sekalian :) amin.

sila klik untuk tumbesaran:

Orang lain naik kereta, we ols mampu menapak je ke Chancellor Hall T.T

le classmates , housemates :)

the techies :) 

lodeh hai mak lodeh, lodeh anak pak saleh 

dua ketul umat manusia genius with me yg biasa biasa aja.

mate :) we've been friend since 2006

utpian yg perasan dah grad degree. puiii !


ok habis dah. sekian toceh !


7 comments:

cik violet said...

tahniah :)

adibahfaizah said...

tahniah mas :) . apsal dewan ko mcm syok semacam jer. hehe

cik chopu said...

violet: tengs yaww :)

adibah: tengs diba :) haha tu chancellor hall. mai la dtg sini jenguk kalau nk tau syok ke tak. hihi

KURARIMMBA said...

pewwiitttt !!! :D congrats

cik chopu said...

kimah: haha tengs wehh

syakey said...

pewittt baju hijauu pewitt XD

tahniah! ;)

cik chopu said...

syakey: ngeh ngeh tengs yaww ~