geng bas sekolah

Monday, March 26, 2012

aku dah longlai berblog


sunyi sepi takdok oghang, apo nak dikato.



5 comments:

Anonymous said...

aku pon dah longlai berblog
serious lame gila aku tak update
berbulan dah
-na'dz

SAYA BUKAN SAMDOL said...

come on cik chopu, just write what you feel =D

aku suka baca ayat hang

KURARIMMBA said...

chopu tak berblog, saya mahu tutup ini account. chewah sweet tak? ngehehe

syakey said...

budak utp ni biziiiii sgt letteww

cik chopu said...

nadz: tu lah, makin lama makin lemau blog aku

sbs: hmm cuti kejap sebab belum ada feel lagi kot. ngeh ngeh

kimahkura: haha awat sweet sangat hang ni. blushing aii.

syakey: haaa for sure tu one of the reasons lah kan