geng bas sekolah

Thursday, September 29, 2011

mana kau duit ?


duit mencurah curah keluar minggu ni. sem lepas style gila, jangankan buku teks, lecture note pun langsung tak beli. jimat betul. bantai cara klasik je. salin salin salin. bersepah nota cacingan dalam kitab. kedekut habis. satu buku untuk semua subjek. bukan apa, senang nak cari. tapi kang hilang satu hilang semua.

maka kocek pun dah tak lagi berkepuk macam hari aku sampai sini. sedih mengenangkan duit keluar. tapi takpe lah, demi ilmu. mak pun tak bising. aku pulak sedih lebih lebih. well, kalau buat beli makan tak kisah pulak kan. errrrr hehe.

[saya suka la lecturer thinking skills]

4 comments:

syakey said...

ramai gilerr kalau bab makanan mmg tak penah kisah, tp bab lain berkira habisss. haha

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hahah yeh duit di sini. kan bagus kalau pokok tu duit kan hihii

cik chopu said...

syakey: haha makan masuk perut sendiri. jadi darah daging. ngeh ngeh

cik chopu said...

sbs: haha tak bagus jugak. kang habis semua pokok kat bumi kena tebang