geng bas sekolah

Sunday, August 7, 2011

surat cinta.


ke hadapan insan-insan yang ku cintai, rindui dan manjai.

marilah mari ke sini. ambik esaimen aku sorang satu tolong siapkan. ambik test aku sorang satu tolong jawabkan. ambik skrip drama aku sorang satu tolong hapalkan. ambik ambik ambik.

mula melaung : MAK, NAK BALIK! !

13 comments:

norsafina said...

jom balik. minggu ni aku balik. hehe

Amirul Hakim Mohamad said...

ambil skrip drama? waahh mas idayu?

syahirah(: said...

mas..jadi pelakon?
wow! all the best

SAYA BUKAN SAMDOL said...

haha cheer up akak weh. :D

SAYA BUKAN SAMDOL said...

haha cheer up akak weh. :D

cik chopu said...

fina: seronok la kau. aku 27/8 kang baru boleh balik. minggu ni paling havoc dalam sejarah

cik chopu said...

amirul hakim: haih perli. kalau tak wajib, takde makne der nak belakon lakon layar ni. haih

cik chopu said...

syahirah: it's compulsory lah untuk coursework. masuk markah final exam kott untuk english1. cis cis. thanks btw

cik chopu said...

sayabukansamdol: boleh. belanja power root dulu. livita pun boleh jugak. nak add up energy

ceritaku MEMORIKU said...

hang ambik aku punya
aku ambik hang punya
deal?
bhahaha
-na'dz

cik chopu said...

nadz; haha. bereh bereh if and only if kau punya lagi ringan dari aku.

qeen.3c said...

esaimen aku pulakkk? sape nak tolong wehhh? HAHAHAH

cik chopu said...

qeen: suruh lah ehem ehem kau yang tolong. weeeeee