geng bas sekolah

Saturday, May 28, 2011

dan lagi.


apa yang aku buat harini? hari penuh kejadah pelik

medical checkup - 2nd time buat xray, masih rasa geli geli macam dulu. festaim ambik darah. besar pulak en jarum dia. biru jugak lah tangan aku. banyak pulak darah dia ambik. festaim buat urine test. lagilah macam haremm. macam mana nak buat? err err.

balik medical checkup - sedang jalan jalan balik hostel, tengok drama tempatan kejap. satu couple jalan jalan pegang tangan. jakun jugak aku menonton. festaim nampak sejak aku sampai sini. usha punya usha, jalan tak pandang depan, banggggg langgar banner. macam siot je. couple tu bantai gelakkan aku. padan muka aku. tak berlari pulak aku dari situ, haih.

petang yang damai untuk tidur. kalau la mak tau ~ tido punya tido, at last mimpi kawen. gila nightmare. taknak tido siang lagi dah.

[kenapa kalau aku buat jahat mesti kantoi ha?]


8 comments:

Adibah faizah said...

Aku tak suka Urine test..:(
Cam haremm bwak botol air "teh" lalu dpan orng htr g lab..tak suke..:(

░♥si lampu neon♥░ said...

hahaha tu la sebuk tgk gosip kapel sgt huhuhu

syahirah(: said...

haha..naseb baek x langgar tiang.
kalau x mesti lg best.
huhu

cik chopu said...

adibah: haha ada guy belakang aku tu kata, kalau kita isi air teh je boleh tak? macam siot je en

cik chopu said...

neon: ha tau takpe. tak layak jadi paparazi

cik chopu said...

yett: sikit lagi nk kena tiang. nasib baik sempat elak sambil lari2 anak

aisya said...

teringat kawan dulu.. leka sgt tgk 1 couple ni tgh makan, depan2 diorang tu jugak dia jatuh.. malunya.. hehe

cik chopu said...

aisya: haha. patut kita takyah malu pun sebenarnya.