geng bas sekolah

Monday, April 11, 2011

i'm a nanny :)


hiyaaaaa tiga hari balik kampung, hasilnya kilogram bertambah lagi ! layan karenah kanak2 tercinta, woaaa memang tak dapat la nak cuci mata. hihi takpe takpe, boleh cuba lagi bulan depan :)

SHAFI, hero baru kampung. sanggup tu perabih duit beli tiket bas nak balik tengok budak ni, 'selain nak makan masakan mek' . aku beli baju zirafah ni sebab nak dia cepat tinggi walhal zirafah tu nampaknya a bit terbantut en.

maka macam biasa, balik je kena jadi nanny. dok sedap sedap lambung baby, dah budak botak dengan budak tocang ni heret pegi sungai. bergolek golek ajak pegi. padahal dekat je, haih. dengki la tu aku layan baby lebih lebih sampai tak layan depa.

maka si botak dan rakan rakan tanpa segan silu bukak baju bukak seluar depan aku dan si tocang. makkkk, maluuuuu ! haha. ekceli ada sorang lagi, balik kejap tuka seluar pasal londeh. hihi malu i menonton. hero hero kampung ni bukan main lagi mandi manda. dulu aku la heroin sungai ni. si tocang tu tanak mandi pulak, dok joget joget atas jambatan.

dan si botak pun memulakan gaya bebas dia nak bajet pro depan rakan taulan.

ni pulak episod percintaan si tocang dan si unknown yang tak berkesudahan. balik balik muka si unknown tu je dok lepak rumah nenek aku. kalau bawak abang takpe jugak. hua hua.

last but not least, ofkos la nak kena tepek muka si babysitter ni en. tak aci la asyik tayang kanak2 riang ni aje en. hihi. maka berakhirlah cuticuti di rumah mek dengan jayanya. dapat makan tu yang best tu :)

sekian, toceh!

8 comments:

**::CIKNUURUL::** said...

wahwahwahh,haruslahhh tukang cerite msti kne ad jgk kn,.hehe,.bestnye sngai bakang umah?,.kat mne?

cik chopu said...

ciknuurul: yeah, wajib wajib. hehe. kat kampung, bandar mana ada sungai belakang rumah. ada pun tercemar, hee

fieya said...

bestnye belakang kampung ade sungai. :D
mas boleh bukak agensi nanny ni. hihi :)

anis kristal said...

waa.rindunye nak mandi sungai ngn kazen2 :) weh mas.comel gila budak tocang tu !

cik chopu said...

fieya: wah, agensi! boleh lah, nanti hantar la anak2 u all ke rumah aku ya. harga boleh bincang. heee :)

cik chopu said...

anis: eh jom lah kita pi mandi sungai sama sama. boleh kenang zaman dahulu kala. oh budak tu, anak buah aku yg paling geeeeeeddddddiiiikkkkk sekali. keje nak bejoget jaaaa

wannurfazrini said...

olohhh olohhh ramainya kekanak comel kat kampung kau mas. waaa rindunya klate , KB MALL :P

cik chopu said...

faz: well, comel macam babysitter depa jugak lah, hehe. hoh dulu slalu gak la masuk kb mall masa station bas kat situ. skang en dah tuka.