geng bas sekolah

Wednesday, April 27, 2011

gabra gabra


assalamualaikum, kalau tak jawab dosa, kalau jawab SAYANG ~ [ada aura maria elena pulak dah]

baiklah, lutut dah mula ketaq dan segala organ dalaman dah mula berdangdut, berjoget, berzapin sana sini. maka akan menjelma hari bersejarah menjelang esok. another festaim yang bikin segala nerve berkeroncong. disingkatkan with no longer rapu rapik, esok intebiu UTP.

festaim nak hadapi real intebiu. dulu zaman sekolah ada lah cikgu organize MOCK intebiu dengan harapan anak didik mereka berjaya praktis for real intebiu kelak. dengan senyum megah, aku berjaya lalui MOCK intebiu dengan jayanya. yang real nih, wallahualam. mintak mintak tak gelabah ayam sampai jalan pun serupa itik. well, dinasihatkan pakai kasut ada heels sikit. maka aku si kaki sneakers nih, memang susah lah nak berkaki cinderella. aww~

semoga esok confident level aku meningkat sedrastiknya hinggakan rambut pun jadi oren ala ala super saiyaa! hehe. doa doakan lah ye. sekian terima kasih daun keladi, lain kali datang sini lagi :)

15 comments:

nur shazwani said...

gud luck cik chopu ^^

jgn cepat putus asa ye?

teruskan dan yakin pd diri sendiri.

fieya said...

gud luck mas :)

semoga berjaya :D

anis kristal said...

mas goodluck.buat yg terbaik keyh :)

Hafiz Ibn Zulkifli Al-Selangor'iyye (Хафиз Ибн Зулкифли Ал-Селангоръиыые) said...

UTP...???
Patutnye aku pegi interview hari ni...
Tapi tak pegi...~

syakey said...

pasti bolehh!!

bestnya dpt offer dr utp. jeles. XD

cik chopu said...

nurshazwani: ribuan toceh! weeee

cik chopu said...

fieya: tengs tengs. muah muah.

cik chopu said...

anis: orait, i'll do my best. trimas trimas

cik chopu said...

hafiz: kau takpe. konfem dapat nye biasiswa jpa utk oversea ~

cik chopu said...

syakey: insya Allah. tengs tengs. baru nak pi intebiu je. doa doakan ek :)

ceritaku MEMORIKU said...

good luck.
huhu
-na'dz

norsafina said...

gudluck mas

cik chopu said...

nadz dan fina: tengs yaww~

syahirah(: said...

all the best syg.hehe.

cik chopu said...

syahirah: haha dah berakhir