geng bas sekolah

Wednesday, March 23, 2011

alhamdulillah,


tengok la muka aku masa nak ambik result. bajet nak tengok gamba calon suami je en.


dah dapat tu, hati mula pikir, ni lepas ke target aku, target parents, target fie lagi. dah la semua target sama jaa. pikir punya pikir, bilang punya bilang. yeah dah boleh jerit. alhamdulillah lepas target semua. even cukup cukup makan jaa. so here's it !

fizik kimia memang nak bermusuh dengan aku kot. benci betul depa dengan aku en. subjek TK memang kena komplen. cikgu kata, buruk benar ada satu [-] nih. baik kau dapat B terus. haih, takpuashati betul. dah boleh senyum lebar dah :)

hakikat ramainya student dapat straight A tahun ni memang mendukacitakan betul. banyak betul persaingan lepasni. mampu ke aku nak menyusup nih ? apepun tahniah buat warga sbpi jempol batch 2010! tak sia sia cikgu bawak kita pegi PD, melaka, belajar dalam istana lagi, terima kasih warga pendidik sbpi jempol ! rank ke2 dalam n9, memang untuk cikgu lah!

[mak marah betul sebab aku belum berhenti senyum sejak pagi tadi, melampau en]


14 comments:

FeeL da MorE said...

congrats dear ! ! !

Myrul Afiz-iyye (Amirul Hafiz Zulkifli) said...

PEnumpangan lalu oleh tikus...~

cik chopu said...

feel: ribuan tocheh !

cik chopu said...

bolis: lalu lah. nanti aku tangkap, terus sembelih buat bbq.

wannurfazrini said...

wowww. congrates mas . kau deserve it !

cik chopu said...

faz: tengs weyy. kau bagaimana ?

syahirah(: said...

mas!!nak cakap tahniah gak.
hehe.proud of u.

KURARIMMBA said...

hellleemekkkkssss mak enon. bijaksana lah. haha. tahniah cik piah. btw, aku selalu xleh nak post komen kat chatbox kau itu.
=(

cik chopu said...

syahirah: yeah kau pun sama, congrats!

cik chopu said...

kura: tengs yaww~ btw, siapa pulak cik piah? sensitip oii. haha. chatbox tu gilak lagikah ? entahlah

taqO said...

Alhamdulillah~ :)
tumpang senyum buleh.

cik chopu said...

taqo: boleh jaaa haih

A retarded kitty said...

wow!congrats

cik chopu said...

kitty: tengs yaww~